Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan NŐ aki szívesen...

Van olyan NŐ aki szívesen ismerne meg egy biszexuális férfit? 🤔 Van ilyen, aki kimondottan ilyen férfit szeretne megismerni?

Figyelt kérdés

szept. 12. 10:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
 1/10 anonim válasza:
Ennek mi értelme lenne?
szept. 12. 11:02
 2/10 anonim válasza:

Nők,nekem is irhattok, szintén ugyanaz a kategória.😃

S akár hármasban a párotokkal.

Bár még sosem csináltam ilyet.

szept. 12. 11:40
 3/10 anonim válasza:
Üdv a klubba
szept. 12. 11:54
 4/10 anonim válasza:

Csak azért nem jön be valaki, mert biszexuális. Nem ezért fogok bele esni valakibe, hanem a személyiségéért, a szexiségéért, a sármjáért.

Én is biszex vagyok, így semmi kifogásom nem lenne ellene, hogy a párom is az legyen.

De az feltétel, hogy legyen monogám, mint jómagam.

A biszexualitás nem egyenlő a nyitott kapcsolattal.

szept. 12. 13:35
 5/10 anonim válasza:

Biszexuális nőként jobban vonzanak a szintén biszex férfiak.

Valamilyen szinten viccesebbek, érzelmesebbek, cukiskodóbbak, mint a heterók. Jobban bejönnek a gesztusaik.

szept. 12. 13:37
 6/10 anonim válasza:

Normális - a hétköznapi értelemben vett normális - nő nem fog keresni magának biszex férfit..

Gondolom az okokat nem kell fejtegetnem.

Így a #heteroszexualitás tag-et nem is értem.

Kétlem, hogy dögivel akadnának olyan hetero nők, akik vágynak arra, hogy a pasijuk férfiakat szopjon le, dugja őket meg, vagy éppen egy másik pasi dugja meg őket.

szept. 12. 18:49
 7/10 anonim válasza:
Szerintem nincs
szept. 16. 18:35
 8/10 hungaroboy válasza:
Nem akarok a lányok nevében beszélni, de már miért ne akarhatna biszex pasival ismerkedni úgy, hogy ő az egyedüli hölgy, de a pasi viszont másik pasit is nyom vagy a pasit nyomja másik pasi. Ez sokkal életszerűbb annál, mint amikor a pasi több nős felállást is akar, ez a lány részéről nyilvánvaló féltékenységet szül sok vitával.
szept. 17. 21:25
 9/10 anonim válasza:
#8: Nem tudom, én abszolút monogám kapcsolatot szeretnék, tök mindegy hogy pasi tolja vagy ő egy csajt mellettem...
szept. 18. 13:15
 10/10 anonim válasza:
Biszexként elfogadnám
szept. 19. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!