Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Telt idomu barátnőmet keresem ?

Telt idomu barátnőmet keresem ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Lehet, megbotránkoztató a "hirdetesem", de én egy telt idomu barátnőt keresek. Férfi vagyok nyilván. Privát üzenetekre válaszolnek. Köszönöm, mert elolvastatok !

szept. 11. 01:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
Kérdező, korod?
szept. 11. 17:00
 12/16 anonim válasza:
Életkori meghatározás nélkül senki sem fog ismerkedni!
szept. 13. 18:24
 13/16 A kérdező kommentje:
48 éves vagyok. De jobb lenne ezt privatba megbeszélni.
szept. 13. 19:12
 14/16 anonim válasza:

Egyelőre komolynak látszó párkapcsolatban vagyok, de egy másik hölgy túl erősen nyomul a páromra és nem biztos, hogy a határozott tiltásom ellenére lemondana róla...

Hezitálok, hogy engedjem-e el a páromat. Nem hinném, hogy mostanában bele tudnék még szeretni bárkibe is, ha megtörténne a szakítás.

12-es válaszoló voltam.

szept. 13. 20:00
 15/16 anonim válasza:
14 bolond-e vagy?
szept. 22. 12:46
 16/16 anonim válasza:

Most beszéltem a párommal, délben. Részéről ez a nő, aki nyomul rá, még nem érdekli igazán. Biztosított róla már többször is, hogy legyek csak nyugodt.

A 14-es válaszom szeptember 13.-i és néhány nap múlva - 16.-án - történt egy érdekes dolog. A hölgyemény nagyon durva rafinált csellel próbálta elhitetni közös baráti társaságunkkal, hogy "együtt vannak" a párommal.

Felhasználta a volt barátját/párját/szeretőjét telefonon, hogy hamis információt közvetítsen mások felé.

Erre az én párom nagyon dühös lett a nőre, hogy szét akar szedni minket. Azóta nem jár a társaságba. Egyelőre.

Nem vagyok "bolond", de eléggé speciális helyzetben vagyok, ami leghamarabb január 1.-jével érhet véget. (Szilveszteri buli is zavarossá válhat bizonyos körülmények között.)

szept. 22. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!