Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Telt idomu barátnőmet keresem ?

Telt idomu barátnőmet keresem ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Lehet, megbotránkoztató a "hirdetesem", de én egy telt idomu barátnőt keresek. Férfi vagyok nyilván. Privát üzenetekre válaszolnek. Köszönöm, mert elolvastatok !

szept. 11. 01:19
1 2
 1/16 anonim válasza:
Azért keresel telt nőt, mert nem jut más? Vagy tényleg az tetszik? Gyanitom az első inkább
szept. 11. 06:52
 2/16 anonim válasza:
#1 ez miért számít? Nem mindegy ha tetszik ez is neki? Miért kell ilyen rossz hangulatot belevinned? Nagyon gáz ez. Ez olyan mintha adnál egy ajándékot a másik örül, majd szorongólag oda viszed a beszélgetést, hogy biztos van olyan más ajándék ami jobb lett volna. És ha ez igaz is kit érdekel, ha egyszer ennek most tök örül?
szept. 11. 08:11
 3/16 anonim válasza:
Sok sikert!
szept. 11. 08:28
 4/16 anonim válasza:

Sziasztok, Telt idomú hölgyek!

Ha a kérdezővel nem juttok egyről a kettőre, akkor nekem is írhattok! Széles csípő, nagy fenék, hatalmas mellek... 😍 A kedvencem! 😊 Egész nap tudnék kényeztetni egy ilyen nőt.

És ha a személyiségünk is passzol, akkor még párkapcsolat is lehet belőle. ❤

Üdv,

Egy jóképű 40-es férfi

szept. 11. 08:43
 5/16 anonim válasza:
Amúgy miért nem élőben próbálkoztok? Ott látjátok egyből ki telt és ki tetszik. Csomó felesleges kört megspóroltok.
szept. 11. 10:57
 6/16 anonim válasza:

Azért, mert ritkán találkozom új emberekkel. Számomra érdekes nővel meg még annyira se.

(#4)

szept. 11. 11:38
 7/16 anonim válasza:
6. Miért? Mezőgazdaságban dolgozol?
szept. 11. 11:42
 8/16 anonim válasza:

Nem 🙂

Home office, így munka közben egyáltalán nem érintkezem emberekkel. Baráti kör évek óta változatlan. Hobbijaim nem közösségi tevékenységek.

Tulajdonképpen csak vásárlás, ügyintézés során látok új embereket, de az idegenek leszólítása nagyon nem az én stílusom. Így marad az online ismerkedés.

(#4)

szept. 11. 11:52
 9/16 A kérdező kommentje:
8/8 szerintem nyiss Te is egy hasonló témát.
szept. 11. 12:06
 10/16 anonim válasza:

Hány nő kellene?

Megyek szétnézek a faluban

szept. 11. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!