Nagymellűként keresel társat ?
Sziasztok
48 éves kulturált budapesti férfi vagyok. Normális, nagymellű barátnőmet keresem Budapesten vagy vonzás körzetében, kapcsolatra. Kor nem lényeges. Partneremre oda figyelek
Nem gondolom, hogy normális lenne az állati ösztönöket ennyire előtérbe helyezni. Ez perverz, nagyon beteges!
Igaza van az előttem szólónak! (Párommal emiatt nem működik rendesen a kapcsolat.) Már nem is bánom...
Nagyon gyakran jár a szakítás a fejemben. Egyre többet. Akárhányszor és akárhogyan "bocsátok" meg neki. Valami nincs rendben sohasem.
Nem, nem erről van szó. (Másfajta vonzódás is fellépett.)
De folyamatosan kijelenti, hogy valami nem működik közöttünk. Elvonulna magába legszívesebben.
Ha nem szeretné annyira az ölelkezést, már én is hagytam volna mindent. Meg a puszilkodást.
Én inkább análkedvelő lennék, ő kevésbé. Sehogy sem tud passzolni ilyen téren az ízlésünk. Amúgy rengeteg sok közös vonásunk van.
Közös szeretetnyelveink: érintés, ajándékok, imádság, kölcsönös megbecsülés, tisztelet, szép szavak... mi kellhet még?
Isten őrizz! Bele is halnék ha két lógó bögy cövekelne tespedtségre, mint hajót a vasmacska. Ehelyett... Na jó, nem írom le mi van ehelyett, mert nem akarom korán reggel felizgatni az ébredező férfinépet! 😁😁
46n
Egyenesebb lett volna leírnod, hogy kicsi cicikkel keresel valakit, mint lelógóbögyözni másokat, nem?
Nőt akarok! Semmi nem fontos, csak a nagy csöcs! Nem érdekel hány éves vagy, hol laksz, és mi van a fejedben! Az se érdekel, ki vagy, és milyen vagy! Nagy a melled, írjál!
Na ilyen szánalmas és egysejtű pasasoktol az ég óvjon meg minden kis és nagymellű nőt.
Kérdező. Vannak fizetős oldalak. Ott találsz szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!