Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Potenciazavarral élő, nemi...

Potenciazavarral élő, nemi vágyakkal rendelkező férfiként, hogyan ismerkedhetnék meg "hasonló cipőben járó", azaz vaginizmussal, vagy más szexuális diszfunkcióval élő, de nemi vágyakkal rendelkező Nővel, tartós és tartalmas párkapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Olyan párt szeretnék találni, akivel a testiség korlátozott formában, behatolás nélkül, csak rendszeres, KÖLCSÖNÖS (!) orális szexben kimerülve ugyan, de létezik! (Gyenge erekcióm van, tehát az orál lehetséges, a behatolás nem!)

A potenciazavarra megoldási javaslatokat köszönöm, de nem kérem. Már mindenen túl vagyok (pszichológusok, urológusok, andrológusok, gyógyszerek, természetgyógyászok, minden + minden...). Csak egy párt szeretnék találni, akivel így is kompatibilisek vagyunk!

szept. 5. 09:50
 1/9 anonim válasza:

Remélem nem sértelek meg, de gyenge erekcióval, hogy kell ezt az orált elképzelni?

És ettől még az orgazmusig eltudsz jutni?

szept. 5. 10:00
 2/9 anonim válasza:

Én "elfogadtalak" volna, de nálam az alsótesti "orál" teljesen kizárt! (Max. csók, de most egyelőre tárgytalan. Van párom és köszönöm, jól működünk együtt...)

Azonkívül az életkort sem tudom.

szept. 5. 11:52
 3/9 anonim válasza:
2# sokat segítettél
szept. 5. 12:15
 4/9 anonim válasza:

Akkor meg számodra már minek az életkora?

szept. 5. 12:18
 5/9 anonim válasza:
A nők kielégítésére létezik egy csomó más lehetőség is, mint a farkad, meg az orál. Van ujjad is például, meg lehet kapni rengetegféle dildót, vibrátort, satöbbit. Szóval nem feltétlenül kell csak a szexuálisan diszfunkcionális hölgyek között keresgélned.
szept. 5. 12:25
 6/9 anonim válasza:
Nem a betegségtudatot kellene egymásban erősíteni, hanem meggyógyulni.
szept. 5. 12:55
 7/9 anonim válasza:

#7:

🤣🤣🤣

Napi top válasz!

Szeretem a gyakorit, itt mindenre kapsz megoldást, Kérdező hajrá!

szept. 5. 14:34
 8/9 anonim válasza:
ma 14:34 toroltek a hetes valaszt ?
szept. 5. 16:19
 9/9 anonim válasza:

#8:

Jahhh... 😒

szept. 5. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!