Potenciazavarral élő, nemi vágyakkal rendelkező férfiként, hogyan ismerkedhetnék meg "hasonló cipőben járó", azaz vaginizmussal, vagy más szexuális diszfunkcióval élő, de nemi vágyakkal rendelkező Nővel, tartós és tartalmas párkapcsolat céljából?
Olyan párt szeretnék találni, akivel a testiség korlátozott formában, behatolás nélkül, csak rendszeres, KÖLCSÖNÖS (!) orális szexben kimerülve ugyan, de létezik! (Gyenge erekcióm van, tehát az orál lehetséges, a behatolás nem!)
A potenciazavarra megoldási javaslatokat köszönöm, de nem kérem. Már mindenen túl vagyok (pszichológusok, urológusok, andrológusok, gyógyszerek, természetgyógyászok, minden + minden...). Csak egy párt szeretnék találni, akivel így is kompatibilisek vagyunk!
Remélem nem sértelek meg, de gyenge erekcióval, hogy kell ezt az orált elképzelni?
És ettől még az orgazmusig eltudsz jutni?
Én "elfogadtalak" volna, de nálam az alsótesti "orál" teljesen kizárt! (Max. csók, de most egyelőre tárgytalan. Van párom és köszönöm, jól működünk együtt...)
Azonkívül az életkort sem tudom.
Akkor meg számodra már minek az életkora?
#7:
🤣🤣🤣
Napi top válasz!
Szeretem a gyakorit, itt mindenre kapsz megoldást, Kérdező hajrá!
#8:
Jahhh... 😒
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!