Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt ilyen pasik?

Vannak itt ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Akik nem különösebben sportosak, sem jóképűek, hanem inkább átlagosak. Nektek mennyi sikeretek volt társkereső oldalakon?

szept. 4. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Én átlagos vagyok arcra, exeim szerint egész helyes (bár ugye mert nekik bejöttem, még lehetek átlagos). Alkatra pocakosabb.

Innen 3 komolynak induló kapcsolat és pár lazább összejött. Chat oldalakon is 3-4 partner. Viszont társkeresőn kép nélkül főleg kamusokba futok bele, meg 1-2 csajba akik örökké húzzák a találkát. Itt és chat oldalakon nagyobb sikerem volt, mint direktbe társkeresőn.

szept. 5. 01:27
 12/27 anonim válasza:

Felejtsd el az online ismerkedést, ott soha nem fognak megkedvelni hírtelen, márpedig előbb az kell, s utána jöhet a többi... Ezen gondolkozz el...

Szívesen.

szept. 5. 08:23
 13/27 Szolovjov válasza:
Sosem próbálkoztam társkeresőn. Majd a Jóisten küld valakit, ha úgy ítéli jónak.
szept. 5. 08:57
 14/27 anonim válasza:

Szerencsére sok sikerem volt és van :)

Bár a felsorolt nem túl előnyös kritériumoknak megfelelek, de hál'Istennek még egy csomó más egyéb szempont is befigyel a párkeresésben, amelyek szintén fontosak a hölgyeknek.

szept. 5. 09:21
 15/27 anonim válasza:

Szándékosan nem lehet ismerkedni, csak véletlenül.

Szerintem jól kitöltöttem a profilom és mindent jól csinálok, beszélgetni viszont nem lehet senkivel, mert a nők profilja általában kitöltetlen, ignorálják az üzenetem, 0 energiát tesznek bele abba, hogy szórakoztataók legyenek számomra, nem kezelnek emberként, random eltűnnek.

Amíg van helyettem más, addig ez a tiszteletlen komolytalankodás fog menni, márpedig egy társkereső appon mindig van más is.

szept. 5. 11:12
 16/27 anonim válasza:

Nem társkeresőzök.

Nekem nem kell soha többet nő.

Átvernek, kihasználnak és kegyetlen módon megaláznak kigúnyolnak.

szept. 5. 16:01
 17/27 anonim válasza:
Szerint jól nézek ki, sportos alkatom is megvan, mégse sikerült egy lánnyal se megismerkednem társkeresőkön, pedig már egy jó párat kipróbáltam, kitöltöttem a profilomat is...valahogy nem az én világom. Élőben meg nehezemre esik odamenni bárkihez is. Sakk-matt :D
szept. 5. 16:48
 18/27 anonim válasza:
Régebben (kb. 5-10 éve) társkeresőztem. Az alatt a pár év alatt volt vagy 3-4 randim, meg kb. 10-15 levelezőpartner. Aztán összejöttem valakivel az ismeretségi körömből.
szept. 5. 20:21
 19/27 anonim válasza:
Nekem gyakorlatilag nulla. Volt pár matchem (Badoo-n, Tinderen, Fb-on), egy-két rövidebb levelezés, de ennyi. Badoo-n már előre félek, ha értesítés jön nagy ritkán, hogy egy nő megnézte az adatlapomat, mert nagy többségében nálam kb. kétszer kövérebbek vagy "C" kategóriások találnak meg. Volt egy csaj, aki normálisnak tűnt, neki írtam is, hogy láttam, hogy megnézte az adatlapomat, érdeklődő voltam, de valószínűleg letiltott, mert eltűnt az üzenetem is meg ő is. Badoo-n rengeteg nőt megszíveztem, megnéztem az adatlapjukat, de engem egyikük sem nézett meg, pedig ha én értesítést kapok arról, hogy megnézett valaki, akkor valószínűleg nekik is kapniuk kell. Fb-on és Tinderen kevésbé vagyok aktív, de ott is hiába jelölgetek meg embereket, ha alig van matchem. Én azt látom, hogy a nők nagy része számára az átlagos férfi valahol a Colgate mosolyú, szálkásra gyúrt, tucatborostás, tucat napszemüveges, modell külsejű pasi környékén kezdődik, és ettől már csak magasabbak lehetnek az elvárások.
szept. 5. 22:30
 20/27 anonim válasza:
Csak a rondák meg a dagadtak akartak velem ismerkedni
szept. 6. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!