Vannak itt ilyen pasik?
Én átlagos vagyok arcra, exeim szerint egész helyes (bár ugye mert nekik bejöttem, még lehetek átlagos). Alkatra pocakosabb.
Innen 3 komolynak induló kapcsolat és pár lazább összejött. Chat oldalakon is 3-4 partner. Viszont társkeresőn kép nélkül főleg kamusokba futok bele, meg 1-2 csajba akik örökké húzzák a találkát. Itt és chat oldalakon nagyobb sikerem volt, mint direktbe társkeresőn.
Felejtsd el az online ismerkedést, ott soha nem fognak megkedvelni hírtelen, márpedig előbb az kell, s utána jöhet a többi... Ezen gondolkozz el...
Szívesen.
Szerencsére sok sikerem volt és van :)
Bár a felsorolt nem túl előnyös kritériumoknak megfelelek, de hál'Istennek még egy csomó más egyéb szempont is befigyel a párkeresésben, amelyek szintén fontosak a hölgyeknek.
Szándékosan nem lehet ismerkedni, csak véletlenül.
Szerintem jól kitöltöttem a profilom és mindent jól csinálok, beszélgetni viszont nem lehet senkivel, mert a nők profilja általában kitöltetlen, ignorálják az üzenetem, 0 energiát tesznek bele abba, hogy szórakoztataók legyenek számomra, nem kezelnek emberként, random eltűnnek.
Amíg van helyettem más, addig ez a tiszteletlen komolytalankodás fog menni, márpedig egy társkereső appon mindig van más is.
Nem társkeresőzök.
Nekem nem kell soha többet nő.
Átvernek, kihasználnak és kegyetlen módon megaláznak kigúnyolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!