Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt ilyen pasik?

Vannak itt ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Akik nem különösebben sportosak, sem jóképűek, hanem inkább átlagosak. Nektek mennyi sikeretek volt társkereső oldalakon?

szept. 4. 21:11
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
0
szept. 4. 21:26
 2/27 anonim válasza:
Vannak. 0. Ha lány vagy, írhatsz 😊
szept. 4. 21:35
 3/27 anonim válasza:
0.
szept. 4. 21:38
 4/27 anonim válasza:
Tinderről FB társkeresőről estek be rövidek, nem a legszebbek, de cserébe jók 🙃
szept. 4. 21:50
 5/27 anonim válasza:

Nem tudom magamat behatározni.

Ha akarok tudok sportos lenni, viszonylag sokat futottam régen, meg bicikliztem is, akkor formában voltam, mert edzeni is jártam, viszonylag izmos voltam akkoriban, de csak ilyen szálkásan, nem mint egy testépítő.

Most nem vagyok, de sok felesleg sincs rajtam, így alkatilag talán ezt mondják átlagosnak..

Nem tudom, hogy jóképű vagyok-e, tini koromban voltak lányok, akik bepróbálkoztak nálam, gondolom ez mindenkinél így van. Felnőttként már nem igen jönnek, hiszen ebben a korban bőven akadnak már olyan férfiak, akik keményen hódítani akarnak és ezért minden szükséges lépést megtesznek.

Sok tapasztalatom sincs, mert összesen eddig 1 normális párkapcsolatom volt / van, ami 5 éve tart, 2 nővel feküdtem le, amiből az egyik nem is nő volt akkor még, hiszen mindketten kölykök voltunk, 18 körüliek, nem is emlékszem már az egészre, ott is a lány akarta a dolgot és kvázi meglettem 'erőszakolva'. Ráadásul úgy, hogy a szüleinél aludtam és a szülei direkt a nappaliba száműztek engem, hogy ne legyen semmi se köztünk, erre a csaj hajnalban odajön mellém. Persze fizikailag nem tudtam ellenállni, de nem a legjobb élményem volt félkómásan.

Mondjuk én nem is hajkurászom a nőket, soha nem szólítottam még le senkit se. A mostani barátnőmmel is úgy ismerkedtem meg, hogy ő kezdeményezett.

Pedig amúgy tényleg nem vagyok egy Brad Pitt, de hát ahány ember, annyiféle izlés.

25F

szept. 4. 21:58
 6/27 A kérdező kommentje:
De mármint match sem volt, kedvelés se, semmi se skacok? 😅
szept. 4. 22:05
 7/27 anonim válasza:
te ronda nő vagy? vagy mi?
szept. 4. 22:14
 8/27 anonim válasza:

Yah hogy társkereső oldalakon.. Én nem regisztráltam még ilyenekre. Ha nekem van kapcsolatom, akkor szerintem bárki képes erre.

Talán annyi a titok, hogy ne akard annyira görcsösen.

Úgy értem, ha ráfeszülsz, akkor eléggé nyominak tűnhetsz. Persze ha a tanácsaimat elkezdem megosztani, akkor általában rám szólnak, hogy mit tudsz te, 1 kapcsolatod volt / van eddig, blablabla.. Nah mindegy, ők tudják.

Én csak azt mondom, amit látok. A körülöttem levőknek, akiknek nincs senkijük és elkerülik őket a nők, a legnagyobb problémájuk nem a külsejük.

szept. 4. 22:14
 9/27 anonim válasza:

10 év alatt 1 db. olyan nő, aki nekem is tetszett.

Persze kattant volt.

szept. 4. 22:40
 10/27 anonim válasza:

Én ilyen vagyok. Régen tindereztem de sose volt egy matchem se. Most a liknerrel szórakozok, ott beesegetnek a lájkok, dehát az ugye kép nélkül van.

27F

szept. 4. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!