Van itt depressziós nő, aki ismerkedne egy depis férfival?
30 éves vagyok, Budapest és környékéről ismerkednék.
Bővebben majd privátban.
2 depressziós biztos jó párosítás, együtt vághatjátok fel az ereiteket...
Arról nem is beszélve, ha az egyik meggyógyul és nem akar lelki lehúzást, visszahúzást, racionális döntés, ha elhagyja a másikat, aki nem tud kijutni ebből az állapotból.
Előbb gyógyulj meg, mielőtt másokra is rászabadítod a mélabút, főleg, ha már így is elég xar az élete, akkor ne mérgezzétek egymásét. Mondom úgy, hogy voltam súlyos depressziós.
Én is voltam kőkeményen depis 3 évig kijöttem magamtól. Kivizsgálva sose voltam, Bogyókat elhagytam, nem értettem miért baj ha ismerkedésnél ezt elmondom h depis vagyok hiszen úgyis látszik... Nem értettem miért nem akar tőlem senki semmit hiszen azért is depis voltam mert nem kellettem nem volt támaszom.
Aztán hogy magamtól kijöttem mostmár tudom. Krva idegesítő voltam mikor mindenen jajgattam , nyávogtam.
Nem, a nők is azért keresnek pasit mert egyedül nem boldogok persze mindjárt jön a sok buta nőci akinek fáj az igazság és bosszúból lepontoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!