Senki nem akar tőlem komolyabbat, valaki van vagy volt hasonló cipőben ?
Sziasztok!
Ez most egy kicsit hosszúra fog sikeredni, de ahhoz, hogy érthető legyen a háttértörténetem és a problémám jobb ha leírom részletesen mi is van velem.A történetem azzal kezdeném ,hogy 18 éves korom óta biztosan tudom ,hogy szeretném megtalálni a párom az életemben ,hogy egyszer idővel egy olyan kapcsolattá fejlődje ki magát amelyben a családalapítás lehetséges , és egy boldog élet leélése együtt harcolva az élet hozta gondokkal problémákkal amelyekkel mindenki más is találkozik élete során. 18 éves korom óta egészen mostanáig (Most vagyok 26 éves Nő) ...számtalan alkalommal próbálkoztam ismerkedéssel.Az évek alatt volt nagyon sok emberrel ismerkedtem meg akik mind változóak voltak. Sosem kerestem a szépet a tehetőset. Aki jött és megtetszett annak adtam esélyt. A külsőségek és az anyagiak nem érdekeltek sosem mert számomra a belső emberi értékek és őszinte érzések fontosabbak voltak! Amit rólam lehet tudni , hol szőke hol barna hajú ,kék szemű 175cm magas , idomokkal rendelkező nő vagyok.Szexuálisan nagyon megmozgatom minden férfi fantáziájat akit elém sodort eddig az élet.Nyilván nem vagyok prűd és tudok csinosan öltözködni a moletabb teltebb alkatomhoz megfelelően, de sosem voltak kirívó aki kipakol mindent és utána csodálkozik miért csak azt látják benne....életem minden területén törekszem az aranyközépútra. A jellememről amit tudni kell, elég szorgalmas vagyok és talpra esett nő, viszont nem akarok erősebb lenni a férfinál, mindig meghagytam a férfi számára ,hogy férfi lehessen mellettem. Nagyon kedves és megértő egyén vagyok aki kifejezetten türelmes és konfliktus kerülő. Veszekedni sosem veszekedtem szeretek mindent szépen megbeszélni. Segítőkész önzetlen és odaadó vagyok mint ahogyan egy nőnél kell is ,hogy oda adó legyen és gyengéd. Emelett ha szexről van szó vad és izgalmas partner. Szeretek bújni és foglalkozni a másikkal. Tudok komoly lenni mikor arra van szükség és tudok teljesen bolond is lenni és jókat hülyéskedni.😊 Viszont senki soha nem akart tőlem komolyat csak is kizárólag szexet. Teljesen mindegy volt , tehettem bármit , tarthatott bármeddig a viszony...fél év , 1 év , sosem alakult ki belőle több mert egyik férfi sem szeretett meg engem. Nagyon sokáig magamat okoltam az önbecsülésem és az önértékelésem le ment...kerestem magamban a hibát. Aztán telt az idő és megpróbáltam érzelmileg magabiztosabb lenni ,hogy igenis kelleni fogok mert nincs velem baj ! És csak teltek az évek és mindig ugyan az a nóta
...mindig ugyan az a forgatókönyv. Szexuálisan nagyon akarnak , sőt ha valakivel teszem fel 6 évvel korábban volt egy laza viszonyunk és annak még 5 és fél éve vége , akár képes 5 és fél év után is egyszer egyszer felkeresni, hogy hátha újra szexelhet velem. Minden egyes férfit és utólag megkérdeztem ,hogy mi az oka annak ,hogy nem kellek igazán. Mondják meg őszintén mi a baj velem ? Mi nincs meg bennem ? Nem bántanak meg vele hanem építő jellegű kritikát kérek mert ha baj van velem azon változatni szeretnék , de ahhoz ,hogy ezt megtudjam tenni szükségem van a véleményekre, hogy tudjam merre induljak magamba. Bárkit kérdeztem erről mindenkitől ugyan azokat a válaszokat kaptam...a szex iszonyatosan jó velem , hogy nagyon édes vagyok és egy izgalmas vicces csaj. Hogy nincs velem semmi baj... csak egyszerűen nem jön az az érzés az irányomba és kész nincs oka csak nem jön....és egytől egyig mindenki ugyan ezt valotta ,hogy fogalmuk sincs miért nem hisz olyan vagyok mint amilyenre vágytak eddig...de akkor sem. Az utolsó ismerkedésemnek tegnap lett vége. Ma tőle is mint mindenki mástól megkérdeztem tettem-e valami olyat vagy momdtam-e valami olyat ami miatt úgy érzi nem akarja komolyabbra fordítani velem...azt válaszolta semmi baj nincs velem. Kérleltem őt ,hogy legyen őszinte hozzám ,ha baj van velem mondja ki, tudnom kell róla. Azt a választ kaptam szó szerint idézem: Nincs veled semmi baj ! Sőt....megvan benned minden tulajdonság amit eddig nőben kerestem de egyszerűen nem jön az az érzés. De biztosan hamar találsz magadnak valakit mert csodálatos veled... erre nevettem és elmeséltem neki ,hogy köszönöm ,hogy, így gondolja de soha senki nem akart engem. Nagyon ledöbbent. Az ok ami miatt ezt ide szerettem volna ki írni ,egyrészt ki írni magamból valahová ahol nem kell vállalnom a kilétem hiszen ez a dolog számomra kellemetlen és megalázó...és talán reménykedek abban,hogy nem vagyok egyedül hasonló problémával és talán lesz olyan aki ezzel tud azonosulni és látja majd ,hogy ő sincs egyedül mert itt szerencsétlenkedek én is.
Köszönöm ,hogy elolvastad!:)
Csak itt nincs ideje?
Máshol van?
24
Oké, de te legalább nem panaszkodsz itt kérdés formájában, és utána nem hajtod el azt aki esetleg rád írna
24 egy rendes ember vagy.
Én is ugyan így vagyok. Menj el egy rosszlányhoz.
Meg érdemled az élvezetet. Már én is voltam egyszer és ha nem us volt perfekt legalább tettem azért hogy jobban érezzem magam.
Nőt már valószínűleg én se fogok szerezni magamnak de az élvezetekről nem mondok le.
Igaz semmi se olcsó így a rosszlányok se de ha találsz egy jót és ha csak egy hónapban egyszer elmegy az ember az is valami.
Nfvsz azt helló. Legegyszerűbb.
Közelséget, megértést, szeretet szerintem már úgy se kapok egy nőtől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!