Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Drámákat írok. Most már egyre...

Drámákat írok. Most már egyre komolyabban. Vannak itt olyanok, akik hasonló hobbit űznek? Ki hogyan kezdte?

Figyelt kérdés
Igazából komolyabban másfél éve ástam bele magam a témába 16 évesen. Ez alatt az idő alatt több drámát is megírtam, ezek inkább vígjátékok. Szerintetek van ennek jövője?

2015. jan. 28. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ebből ihletet meríthetsz:

https://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo

2015. jan. 28. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Eszem megáll, kik vannak itt.
2015. jan. 28. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig nyugodtan meríthetnél belőle, neked való.
2015. jan. 28. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod ilyen biztosra kedves kommentelö, hogy ez a nekem való? Felcsaptál matematikai látószögnek? Ne haragudj, de szánalmas vagy! Menj, olvass ki egy ezer oldalas könyvet, mert ha nem 3-mal bas*zlak fejbe kapásból!
2015. jan. 28. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"Menj, olvass ki egy ezer oldalas könyvet, mert ha nem 3-mal bas*zlak fejbe kapásból!"

Na figyelj csak ide te, velem te szépen beszéljél, gyökér, különben különben beváglak a kukába. Megértetted?

Hát mit képzelsz te magadról?

2015. jan. 29. 02:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Jól linkeltem egyébként, nem tévedtem. Az általam mutatott szám pontosan kifejezi, hogy mi rejlik a drámaíró álarcod mögött.

Hallgasd meg még ezt is, neked való:

https://www.youtube.com/watch?v=L36Qf3fDEHo

2015. jan. 29. 02:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Álarc? Persze... ne haragudj, de könnyű megítélni úgy az embereket, hogy nem ismered őket. De engem igazol az újabb felkérés. Amúgy pedig a kérdés sem ez volt, de úgy tűnik a szövegértéseddel is komoly gondok vannak.
2015. jan. 31. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!