Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan aki ismerkedne...

Van itt olyan aki ismerkedne 52 éves nővel aki 167/70 és keresi élethosszig a társát?

Figyelt kérdés

aug. 21. 22:28
1 2
 1/14 anonim válasza:

Igen, ezért vagyok itt én is.

40F

aug. 22. 01:10
 2/14 anonim válasza:

Nekem egyházi közösségbe jött a "majdnem tartós" sikereim többsége. Én azt tudnám ajánlani azoknak, akik hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágynának.

Jön a szeptember, hamarosan itt van már. Faliújságokon nemsokára kint lesznek a csoportok hirdetései, amik elindulnak. Még talán októberre is lehet helyenként új közösségeket indítani, ha van elég terem.

aug. 22. 10:18
 3/14 anonim válasza:

Javítás: "ezt tudnám ajánlani."

Szórakozóhelyeken mindenki vigyázzon nagyon magára az önfeledt jókedv hevében - nehogy csak alkalmi kapcsolatba bonyolódjon. Munkahelyeken is talán lehet ismerkedni - kinek hogyan sikerül.

De tényleg ÉLŐBEN(!) a legjobb még mindig. Szerintem.

aug. 22. 10:20
 4/14 anonim válasza:

Érdekes kérdés számomra az "élethosszig" kritérium.

Kicsit mindig furcsálltam, idegenkedtem tőle. Mert valahogy az tűnik nekem fontosnak, hogy egy kapcsolat (legyen az szerelem vagy barátság), emelje, támogassa, inspirálja, építse mindkét embert. És hogy legyen igazán jó. Hogy legyen nagyon jó együtt lenni. De az ember úton lévő, ömagát, sorsát folyamatos változásokon keresztül megélő lény. Egészen biztos, hogy mindenki "örök" utitárs? S ha nem az, ha csak egy útszakaszon megyünk együtt, az levon egy kapcsolat lényegi értékéből? Vajon ki lehet célul tűzni az "élethosszigot"? Nem olyan ez, hogy talán együtt tudunk változni és haladni az úton, de ezt előre nem lehet tudni?

aug. 22. 11:00
 5/14 anonim válasza:
Milyen korosztályban gondolkodsz (min.-max.)?
aug. 22. 17:20
 6/14 anonim válasza:
Én meg a Woody Allen filmeket akarom újra nézni és gondosan végigröhögni valakivel.
aug. 22. 17:21
 7/14 A kérdező kommentje:
..:)
aug. 22. 18:35
 8/14 A kérdező kommentje:
az jó
aug. 22. 18:36
 9/14 anonim válasza:
Írj rám
aug. 22. 21:24
 10/14 anonim válasza:
én meg mancikat idegesíteni
aug. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!