Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az üresség érzet egy élethossz...

Az üresség érzet egy élethosszig tart?

Figyelt kérdés
15 éves koromban romlott le a mentális állapotom, bár szerintem világ életemben neurotikus voltam. Lassan 23 vagyok, már nincsenek akkora érzelmi hullámvasútjaim mint tizenévesen, bár sűrűn érzek végtelen ürességet. Az ellátás tudjuk milyen, igazából csak az antidepresszánsomat írja ki az orvos és annyi, a nyugtatóról lejöttem önként 7 év után. Mostanság a depresszió más formáját élem meg, semmilyenség, nihil stb stb. Mondhatni hogy valahol már beleszoktam a dologba, igazából fogalmam sincs mitől érezném jól magam. 22/f
2023. máj. 28. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha ennyire jól tudod, hogy mi kell neked, akkor ki tudsz gyógyulni az ürességérzetedből is. Keress valami értelmes célt, ami megmozgat. Hajrá!
2023. máj. 28. 07:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam hogy tudom mi kell nekem.
2023. máj. 28. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy élethosszig tart e, de nálam kb akkor kezdődött, mint nálad és én már 34 vagyok. Nálam azóta semmi se változott, sőt...
2023. máj. 28. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
De igen, éppen azt írtad. Te egyedül jöttél le a nyugtatóról önként 7 év után, amit az isten tudja, hogy hogy szereztél be. Diagnosztizálod is magadat, mert te kened vágod a mentális betegség-kategóriákat. A szakszerű segítséget visszautasítod azzal, hogy "Az ellátás tudjuk milyen". Az a pár orvos, aki itt maradt az országban, nem a nyelvtudás hiánya miatt van itt, mert meg tudnának tanulni kínaiul is, ha a latin ment. Ha úgy érzed, hogy segítség kell, akkor ott keresgélj.
2023. máj. 28. 09:07
 5/7 A kérdező kommentje:
A gyógyszert receptre kaptam amikor pánikrohamaim voltak, ocd és depresszió van a papíromon szorongással.
2023. máj. 28. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor megbeszélheted az orvosoddal a problémádat vagy kereshetsz mást, ha elégedetlen vagy az ellátással.
2023. máj. 28. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez változni fog. Vannak jobb időszakok és rosszabbak. Én úgy gondolom ,hogy korai kijelentés lenne az ,hogy egy élethosszig is tarthat az ürességérzet.

Az élet tud meglepetéseket okozni :) de egy picit ehhez neked is nyitnod kell!

28/L

2023. máj. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!