Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Társkeresésnél ha ír...

Lányok! Társkeresésnél ha ír nektek egy férfi vagy akár személyesen beszélgettek, mi az ami biztos hogy elriaszt?

Figyelt kérdés

Sok kérdés volt már arról hogy lehet jól ismerkedni, mit mondjon az ember, (nekem is volt régen már egyilyen kérdésem), de érdemleges válaszok nem nagyon voltak, ezért gondoltam megfordítotm, mi az ami duma vagy kérdés ami mindenképp elriaszt, kiábrándít titeket? Vagy ami túl sok, túl nyomulós, vagy estleg meg is rémit titeket?

Tényleg érdekel, plussz rám is férne egy kis segítség ilyen téren. Szóval haljuk! 😃 Estleg jöhetnek személyes sztorik is, bár arról lehet kéne egy külön kérdés is majd. 😃

aug. 21. 18:15
1 2
 11/19 anonim válasza:
6# Ha meg hónapokig leveleztek meg megy a nagy lelkizés, de végül kiderül, hogy nincs háza, autója, akkor meg le van pattintva. Képmutatás megy ezerrel... Csak megspórolja a felesleges köröket.
aug. 22. 12:17
 12/19 anonim válasza:

Nektek soha semmi nem lehet elég jó.

Ha írok - rámenős, beteg, kattos vagyok.

Ha nem írok - érdektelen, közönyös vagyok.

Ha leírom, hogy mim van - menőző hülyegyerek vagyok

Ha nem írom le, kerülöm az anyagiakat - csóró hülyegyerek vagyok, aki "nem a te szinted"

Ha vicces vagyok - tuti csúnya, kövér, és azzal kompenzálok

Ha komoly, tárgyilagos - unalmas, fapofa, humortalan

Ha egyszerű szöveggel írok - tanulatlan

Ha megválogatom a szavakat - pökhendi fsz, aki azt képzeli, hogy valaki csak mert elvégzett pár iskolát.

Ja és a lényeg:

Nem. Kérek. Privát. !

F

aug. 22. 12:22
 13/19 anonim válasza:

#4 "ha nem volt tartós kapcsolata, az nekem visszajelzès"

Persze, legyen az is a férfi hibája, hogy nem közelednek felé a nők, vagy, hogy ha ő közeledik a nők felé, akkor sem jön össze semmi. Véletlen se a nők hibája ez, akik irreális elvárásokkal, és ghostolásokkal várják a másikat.🤣🤣🤣🤣🤣

aug. 22. 18:05
 14/19 anonim válasza:
Nem vagyok egy "nyelvtannáci"én sem, mert sok dolgot én sem tudok helyesen írni. Viszont ha valaki azt írja például, hogy "muszály" meg "ojan" meg ilyen vizuális fájdalmat okozó helyesírási hibák láttán ezt nem lehet mivel kompenzálni.
aug. 26. 15:53
 15/19 anonim válasza:
12: Teljes mértékben egyetértek!!! Egyszerűen nem lehet jót tenni a legtöbb nővel, mert mindig csak a hibát keresik.
aug. 26. 19:52
 16/19 anonim válasza:

#4 "ha nem volt tartós kapcsolata, az nekem visszajelzès"

Ez egy elég buta felfogás.

Kezdjük azzal, hogy a másiknak erről nem mesélünk főleg nem szidjuk az exet mert az red flag. Nem is értem. Lehet egy tök helyes srácról beszélünk aki amúgy csak alapban félénk de ha nem volt csaja régóta akkor menjen a fenébe?

Mi van veletek nők?

aug. 28. 14:16
 17/19 anonim válasza:
Ja ez tényleg érdekes. Mi van ha csak behazudja valaki a korábbi tartós kapcsolatokat? És akkor egy hazug ember igen, aki meg őszinte volt az nem? Ráadásul a tartós kapcsolatokhoz nem árt a saját lakás, vagy közös lakás, de utóbbira szintén sok nő nem hajlandó, hanem ahhoz húz akinek ez már megvan. Értem én miért jogos gondolat, nyilván ha nem volt tartós kapcsolata az lehetne a jele hogy kötődési képtelen, vagy egyéb toxikus dolgai vannak. De elég sok szerencsétlen eset is van manapság akiknél nem ez a helyzet, és mégse volt még soha tartós kapcsolatuk, max hosszabb rövidebb kapcsolatok. Vagy sok fiatal akinél még semmilyen, mert a világ és a trendek, igények is ennyire megváltoztak.
aug. 28. 14:43
 18/19 anonim válasza:

17 próbálok racionális maradni de ebben a helyzetben kb lehetetlen.

Mert azt veszem észre hogy nem csak én vagyok ebben a cipőben. Sok férfi szeretne egy párt magának. Szeretetet, szerelmet, kölcsönös kötődést vonzalmat családot.

De mi van? Ó hát ennek nincs pénze, annak rosszul áll a szeme, az ott jól néz ki de introvertált, amott meg nincs dumája, hol a kocka has?

Magyarország én így szeretlek.

aug. 28. 15:44
 19/19 anonim válasza:

Én kaptam már meg azt is, hogy "túl jó vagy hozzám"

És ezért dobott XD

Na erre varrjatok gombot!

aug. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!