Lányok! Társkeresésnél ha ír nektek egy férfi vagy akár személyesen beszélgettek, mi az ami biztos hogy elriaszt?
Sok kérdés volt már arról hogy lehet jól ismerkedni, mit mondjon az ember, (nekem is volt régen már egyilyen kérdésem), de érdemleges válaszok nem nagyon voltak, ezért gondoltam megfordítotm, mi az ami duma vagy kérdés ami mindenképp elriaszt, kiábrándít titeket? Vagy ami túl sok, túl nyomulós, vagy estleg meg is rémit titeket?
Tényleg érdekel, plussz rám is férne egy kis segítség ilyen téren. Szóval haljuk! 😃 Estleg jöhetnek személyes sztorik is, bár arról lehet kéne egy külön kérdés is majd. 😃
-Képet küld a f..-ról
- Csak magáról beszél
- csak a szexről beszél
- csak a pénzről beszél, illetve úgy általánosságban csak egy témája van.
Facebookon így indítja a beszélgetést: Sya micsi
Szar a helyesírása, buta
Küldj képet
Képet akarok
Legalább a ..... képet
Sya! Én Legolasz Kevin híjnak
Naaaaa leszopnál
Úgyse hiszek neked
Én bárkit megkaphatok ide most először léptem be
Na megnézed a kocsim hátsó ülést
Ilyennel nem jó indítani
-Helyesíràs!
-Ha valaki túl szemèlyest kèrdez. Az szàmomra ijesztő.
-Szex-el indìt, vagy f.rokkèppel.
-ha nem kèrdez, bizony az is gond!
-a mindig elfoglalt, "fontos" ember az ne akarjon ismerkedni..
-ha nem volt tartós kapcsolata, az nekem visszajelzès
-szidja az exèt, szintèn,
most ennyi jutott eszembe kb.
4es
Amiket írtál, rám egyik igaz csak. Nem volt tartós kapcsolatom 15 éve,de nem az én hibámból,tudod börtönben nehéz ismerkedni.
Ugye igy ez nem lenne kizáró ok?
5-ös!
41 múltam, korombelieknek, ha nem volt hosszabb kapcsolata, az azèrt jelent vmit.
Mindegy, hogy börtön, anyuka, hugica, èletvitel. Szàmomra azt jelenti ő nem volt sose alkalmas rà..
Házzal, kocsival menőzik.
Nem érdeklődik, nem kérdez, nem ér rá kommunikálni.
Egyszavas vagy rövid válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!