Aszexuális lányok, lenne kedvetek ismerkedni? 19L aszex.
9#
az aszexet ugye nem érdekli a szex, vagy nem erős benne a testi vágy, de itt is skálárol beszélunk valaki kicsit az valaki nagyon igy eltéröek
van akit teljesen hidegen hagy a dolog, de pl van aki maszturbál magában valaki még azt se, de van olyan is aki a másik kedvéért bele megy a dolgokba szoval elég széles a dolog
van pl az aszex előtti lépcső a demiszexuális aki csak erös érzelmi kapoccsal tud v akar csak szexelni amugy meg nem, szoval neki teljesen kizárt a random egyéjszakázás
viszont van egy romantikus skala is aminek a vége az aromantikus vagy is akinek érzelmi részre sincs szuksége
na a kérdezönel viszont van szuksége érzelmekre, összebujásra ölelésre, lehet csokra is es szimogatásra (nem szexuális jellegure )stb h érezze h szeretik
"Viszont ha a testiség nem érdekel akkor miért fontos a nem?"
Hogy tudtok ekkora hülyeségeket kérdezni amúgy? :D
Szerelemről, érzéki, romantikus vonzalomról még sohasem hallottál? Hogy tudna valaki, aki a nők iránt érez romantikus vonzalmat, egy férfival együtt élni? Te szívesen csókolnál, ölelnél olyan nemű embert akihez nem vonzódsz? Én is aszex vagyok, fiú, heteroromantikus. El sem tudom képzelni hogy másik fiút megcsókoljak, vagy páromnak szólítsak, abszolút hidegen hagy a másik nem. Nők iránt érzek vonzalmat, beléjük leszek szerelmes, őket érintem szívesen, egy nővel tudok párkapcsolatban élni.
Megdöbbentő számomra hogy ilyen alapvető dolgokat sem értenek egyesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!