Lányok, volt már hogy nagyon tetszett nektek egy férfi de kiderült róla hogy meleg?
Figyelt kérdés
aug. 17. 15:54
1/6 anonim válasza:
Igen, szoptam a farkát, de az istennek se akart felállni többedjére se neki...
Végül a sokadik, de tényleg vagy a 10. alkalomra bevallotta nekem, hogy meleg..
Nem értem mit szórakozott akkor, meg jött azzal, hogy jatszuk el, hogy együtt vagyunk, mert az apja megöli, ha kiderul blablabla, de ez mar nem az én dolgom volt.
aug. 17. 16:17
2/6 anonim válasza:
Igen, még gimiben. Sem viselkedésre, sem öltözködésben nem volt "gyanús". Pár évre rá mondta barátnőm, hogy meleg. Még mindig helyes pasinak tartom.
aug. 17. 16:56
3/6 anonim válasza:
1. :'---D
aug. 17. 17:09
4/6 anonim válasza:
Igen, de szerencsére nem tudta, hogy én is lány vagyok. Béla
aug. 17. 20:09
5/6 anonim válasza:
Igen 1 es én se értem, hogy az ilyen miert akar kapcsolatosdit nővel és átverni a szegény nőt, hogy heteró! Es a nőt hibáztatni a puha farkáért, es azt mondani, hogy a nő hibája, mert nem akar 4 órákat csókolózni, undorító a hazug ember !
aug. 17. 21:37
6/6 anonim válasza:
Nem volt ilyen, de volt olyan aki nagyon félénk volt, de még barátnője, fiúja sem volt. Hát így nem mondanám, hogy nem meleg :D
aug. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!