Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 23 éves vagyok.Kezdő az...

23 éves vagyok.Kezdő az ismerkedésben 17 éves korom óta dolgoztam hétfőtöl,vasárnapig hogy megteremtsek magamnak mindent,másra nemfókuszáltam. Tehát teljesen kezdő vagyok.Tudom hogy borzasztó nehézlessz.?

Figyelt kérdés
Milyen programokat,helyeket ajánlanátok ahol tudok ismerkedni nőkkel kapcsolati céllal?Nincs társaságom akikkel eltudnék járni bulizni,tehát olyan ötletek kellenének ahová egyedül eltudok menni.Társkeresők nemműködnek ahoz túlságosan átlagos külsőm van.Esetleg könyvtárban lehetne próbálkoznom,járnak eggyáltalán oda fiatalok?Fogalmam sincs hol kellene próbálkoznom.

aug. 14. 18:48
 1/8 anonim válasza:
Hetfotol vasarnapig melo, haggyad má a hulyeséget
aug. 15. 05:40
 2/8 anonim válasza:
Elsőkörben tanulj meg fogalmazni és helyesen ìrni az màr fél siker 😉
aug. 15. 09:29
 3/8 anonim válasza:
Keress egy társasági hobbit. Ennyi a dolgod. Nem ismerkedni kell, rögeszmésen és erőltetve, hanem kikapcsolódni és beszélgetni másokkal.
aug. 15. 09:40
 4/8 anonim válasza:

Így van, osztom a hármas véleményét.

Hobbin, sporton keresztül barátkozz először.

aug. 15. 09:46
 5/8 anonim válasza:
Ez már bukó, ha 23 éves korodig nem dugtál, már utána se fogsz
aug. 15. 10:27
 6/8 anonim válasza:
#5 24 évesen dugtam először azóta màr több partnerrel is, ja soha nem 😃 Fő a jóindulat 😃
aug. 15. 12:24
 7/8 anonim válasza:

Merre felé ismerkednél?

25L

aug. 16. 11:26
 8/8 anonim válasza:
mit dolizol?
aug. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!