Valakinek lenne kedve ismerkedni egy 23 éves, kicsit visszahúzódó lánnyal?
Elsősorban csak barátkozni szeretnék, mivel az a tapasztalatom, hogy sokkal nyugodtabban állok a témához, ha eleinte nem gondolok bele többet, aztán ha valakivel megvan az összhang majd úgyis alakul magától.
Szeretek olvasni, leginkább pszichológiai könyveket és ifjúsági regényeket, kedvelem a kreatív dolgokat, amiket össze kell rakni vagy kiskoromban például sokat rajzoltam, ezt a szokást szeretném majd visszahozni, amint több szabadidőm lesz. Szoktam számítógépen is játszani, de egyáltalán nem vagyok "gamer". Szívesen kimozdulok, túrázok is, ha van kivel, de általában erre ritkán van lehetőségem. Röviden talán ennyit rólam, a cél az lenne, hogy mindenről és őszintén tudjunk beszélgetni.
Veszprém megyei vagyok egyébként, ha ez fontos lenne, a rosszindulatú hozzászólásokra nem fogok válaszolni, szóval csak az írjon, aki akar adni egy esélyt a beszélgetésnek.
Engem érdekelne, amennyiben nem baj az, hogy pesti vagyok (talizás miatt). :)
22/F
#7 tipikus:))
Vagy törlik vagy nem ír vissza.
Nem is csoda ha sokan egyből "trollt" kiáltanak egy ilyen kérdés láttán.
Nekem visszaírt, de ez egy csávó. Úgyhogy vigyázzatok vele.
Aztán az is előfordulhat, hogy eltévedt az üzenetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!