Először is magamról szeretnék írni?, szóval 23 éves fiú vagyok, pest megyén lakom, 18-25 éves korig és ugyanúgy pest megyében élő lánnyal szeretnék ismerkedni.
és úgy gondolod, hogy a gyakori nem?:D Látszik, hogy fiú vagy xd
Az a baj, hogy a lányok szívesebben ismerkednek akkor, ha látnak a másikból valamit. Szóval továbbra is valami társkeresőt ajánlok, vagy élőben
Amit a 3-as írt az nem feltétlen igaz. Itt gyakorin nem egyszer beszéltem olyan nőkkel, akiknek a "Tinderes megfelelőjük" (értsd: külsőre ugyanolyan vonzóak) balra húzott volna vagy tovább görget, mert nem ütök meg egy bizonyos szintet (sztereotip gyúrós, tetkós, vállalkozó stb.), aminek én amúgy az ellentetje vagyok).
Ehelyett gyakorin adott volt az ismerkedés és nem kellett kategórián alul keresgélnem, hanem a szintemen, vagy a fölött találtam nőket. Ráadásul kedvesek és kultúráltak voltak kivétel nélkül.
hát szerintem ez neked is fontos infó lehet><
egyébként meg tinderen sem minden lány megy az izmos badboyokra. Ettől még kell a bizalom szerintem ahhoz, hogy látod valakinek a képét, és nem egy arc nélküli fiókkal beszélsz. De ez csak az én véleményem lányként. Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!