Először is magamról szeretnék írni?, szóval 23 éves fiú vagyok, pest megyén lakom, 18-25 éves korig és ugyanúgy pest megyében élő lánnyal szeretnék ismerkedni.
Figyelt kérdés
szeretek elmenni sétálni bárhova, szép helyekre ahol jókat lehet beszélgetni, adott ahhoz hogy nyugodtan és jó hangulatba lehessen lenni, szeretek jó könyveket olvasni, filmet sorozatot nézni, szeretem a különböző kulturákat és történelmet még ha ez másnak tudom unalmas is, szeretnék egy lánnyal minőségi időt tölteni, törődni egymással, szeretetbe élni, megadni azt a szeretet és törődést amit minden ember megérdemel normál esetbe, rég vágyom erre a fajta törődésre, megnevettetni a lányt és látni hogy boldog és látni a szemébe azt a fajta szeretetet, mindennél többet ér, már rég szeretném ezt átélni.2024. ápr. 14. 18:43
11/15 A kérdező kommentje:
Miért jó ez neked hogy más emberek privát dolgain találgatsz?magad dolgain gondolkozz inkább hogy az vagy e vagy sem😉
2024. ápr. 17. 09:19
12/15 anonim válasza:
Én nem
2024. ápr. 17. 09:44
13/15 anonim válasza:
és mi van akkor ha szűz? Más is volt már szűz ennyi idősen.
Gyanítom te is az vagy és valószínűleg 15 év alatt, ha ennyire belemászol a másik privátszférájába
2024. ápr. 17. 10:16
14/15 anonim válasza:
Tév+edsz=tévedsz
2024. ápr. 17. 11:02
15/15 anonim válasza:
bizti aranyos lehetsz
2024. máj. 5. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!