Hogyan, hol lehet csajozni 2024-ben?
Annyi mindennel próbálkoztam már de az eredmény lesújtó!
-Élőben elzavartak
-Interneten volt 1 talán!
És ennyi az eredmény amit feltudok mutatni. Szomorú dolog ez, dehát ez van. 18/f
Gondoltam már arra is hogy én csinálok valamit rosszul, de nem mert egyáltalán nem voltam rosszindulatú, szerénynek gondolom magam, teljesen átlagos kinézet. Várom a tippeket!
Annyi mindennel próbálkoztál? Csak pár darab kell. 1. Harcmuveszet. Izmos leszel, onbizalommal teli kisugarzasod lesz és még megvedeni is megtudod magad és a lányt, plusz neki is lenyűgöző lesz ez.
2. Dolgozz jól, képezd magad.
Ennyi. Ezek mellett szerintem bárhogy kinézhetsz kb. Elég sok csajod lesz. Hiába szar a ruha, vagy lehetnek beteg fétiseid, mivel jól nézel ki ezért semmi nem fog számítani ezeken kívül.
Az hogy mit hogy fogalmazol meg egy csajnak.. örökre lehet rajta variálni és agyalni, és minden csajnak más a jó. De ha izmos vagy akkor instant win, beszélni se kell, ha gáz vagy akkor is jó vagy.
Én biztos nem fogom magam ilyen csajozógéppé képezni magam, harcművészet meg a fszom, hogy aztán megkapjam a tucatcsajt, akinek az egyetlen hobbija, hogy unottan nyomogatja a tiktokot. Átlag nőhöz átlag férfi.
Pussz.
Ha versenyezned kell, na az már régen rossz. Ott többnyire talonozás van, rosszabb esetben háromszögelés. És tőled is hamar megszabadul, amint lesz egy elérhető jobb.
Én inkább azt tudnám tanácsolni, hogy keresd meg azokat a nőket akik vevők rád, és akiknek te kellesz. És onnét velük érdemes foglalkozni, a legszimpatikusabbal jönni össze pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!