Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt 16 év körüli...

Vannak itt 16 év körüli lányok akik kapcsolatra vágynak ?

Figyelt kérdés
bővebben magamról privátba kérdezhettek bátran

aug. 10. 10:20
 1/10 anonim válasza:
Vannak. És mit mondasz nekik privátban? Hogy miért nem a gyakorin ismeredjenek? Akik kapcsolatra várnak nem itt fognak keresni, max 1 éjszakásat, szóval ha akarsz valamit akkor próbálkoz személyesen. Semmit se mondasz magadban csak priviben? Ez gáz szerintem.
aug. 10. 10:28
 2/10 A kérdező kommentje:
1 es nem azt mondanám hogy ne itt ismerkedjenek szerintem egy kapcsolat bárol elkezdőthet én csak próbálom kihasználni a 21.század nyújtotta lehetőségeket és ha már valakibe belekötsz akkor egyszer igazán átolvashatnád azt amit írsz
aug. 10. 10:58
 3/10 anonim válasza:

Az a helyzet, haver, hogy egy ilyen lánynak van naponta 10, vagy esetleg 100 olyan megkeresése, amiért semmit nem kell tennie.

Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem fog neked írni.

Ha esetleg kapsz néhány választ, az vagy fiú (esetleg 53 éves), vagy pedig igen ritkán olyan lány, akivel valami komolyabb probléma van.

aug. 10. 12:00
 4/10 anonim válasza:
#4 mez minden nőre igaz, ezzel újat nem mondtál:))
aug. 10. 13:43
 5/10 anonim válasza:
De miért a gyakorin? Ha ennyire ki akarod használni a 21.század adta lehetőséget, akkor társkereső is van, instán, facen is rá írhatsz valakire. Miért itt ahol a legtöbb lány valójában férfi aki ezt élvezi? És még személyesen is tudsz ismerkedni. És valóban ahogy az utsó írja a lányok annyi privátot kapnak, még akkor is ha már van kapcsolatuk, hogy nincs kedv az 1000.nek is vissza írni.
aug. 10. 13:46
 6/10 anonim válasza:
#6 csak itt gyk-n száz ilyen kérdés és válasz van hogy miért nem érdemes társkeresőzni és hogy mennyire kínos csak úgy ismeretlenekre ráírni. Na ezért.
aug. 10. 13:52
 7/10 anonim válasza:

Senki nem fog írni neked.

-Nem írsz magadról semkit, nem kelted fel az érdeklődést

-Elég kétségbeesettnek hat, hogy gyakorin próbálkozol

-Kismillió ilyen kérdés van, és mégtöbbször próbálkoznak be kéretlenül privátban

aug. 10. 14:05
 8/10 anonim válasza:

- felesleges, sem társkeresőn, sem máshol nem olvassák el.

- ha egy férfi próbálkozik, alapból kétségbeesettnek hat.

- kismillió férfi van a világon, akik pebrobálkoznak a nőknél. Mit akarsz ezzel mondani? Hogy ne is próbálkozzon?

aug. 10. 14:08
 9/10 anonim válasza:

"- ha egy férfi próbálkozik, alapból kétségbeesettnek hat"

Ha pedig nő próbálkozik, alapból férfinak tűnik.

aug. 10. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:

7. nek

16 éves vagyok

178 cm

68 kg

4 éve dobolok

5 éve focizom

hobbiaim biciklizés,rubikockázás

aug. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!