Van kedve valakinek ismerkedni? 49.éves, nem független Baranyai férfi vagyok.
Csak hölgyek írjanak!!
Köszönöm.
Ilyen "élethelyzetet" csak akkor tudok elképzelni ha a feleséged ágyhoz kötött (beteg), te ápolod és ő engedélyt adott a "félrelépésre". Tehát tud róla, beleegyezett a nyitott házasságba.
Egyéb esetekben elég csúnya dolog.
Én arra tudok itt gondolni, hogy ennek a hapsinak nincsen semmilyen ingó, vagy ingatlan értéke, ergo, a neje nyakán él, a neje tulajdonában, és minden, ami ott van igazából nem az övé, de viszont az asszonyt már jó rég nem kívánja szexuálisan.
Ellenben ha kiderülne, hogy más punikkal összejár, akkor nemhogy szex nem lenne, hanem ugrana a fedél is, ahol valszeg kap kaját, tud aludni, és élősködni.
Hát igen, szar helyzet, oldjad meg.
Tényleg álszentek az emberek,és burokban élnek.
Szexpartner keresőkön próbálkozz,ott van esélyed.
Bár pasiként nehéz,de nem lehetetlen.
Milyen jól ismeri mindenki a kérdezőt!
Szerintem kizárólag az ő dolga, hogy mit szeretne.
16
Az,hogy mi a normális,az egy relatív fogalom.
Kívánom,hogy sose kerülj olyan helyzetbe,mint a kérdező valószínűleg került.
Mert igenis adódhatnak olyan élethelyzetek,ahol egy szerető megoldás lehet.
Csak próbálj racionálisan gondolkozni,ne ezt a bugyuta demagóg mantrát szajkózni.
14 voltam.
17
Tisztán látszik,hogy sosem szexpartner keresőztél még.
Elethelyzete van, amiben nincs mas megoldas. .. 🤣🤣🤣 Azt a q
Erdekes modon mindegyik felreleponek ez van. Mondd mar, mi az a tiltokzatos elethelyzet? Viszket a tokod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!