Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan független...

Van itt olyan független Veszprém környéki nő aki szívesen ismerkedne 1 független 41 éves férfival?

Figyelt kérdés
Hól érdemes keresgélnem? Esetleges internetes csoportok vannak, vagy direkt egyedülálló embereknek szervezett találkozók? Munkahelyen, boltban, stb már keresgélek egy ideje ezért keresek más megoldást.

2024. jan. 15. 10:28
 1/6 anonim válasza:
Keress túracsoportokat. Bár nem tudom azok így télen mennyire működnek :)
2024. jan. 15. 13:08
 2/6 anonim válasza:

Nagyjából minden nap felteszed az ilyen és ehhez hasonló kérdéseid.

Arctalanul soha nem lesz kapcsolatod.

Le kell szólítani végre nőket és kommunikálni velük máshogy nem megy. Ha olyan helyen nem találsz, mint a munkahelyed, boltok, ahol minden nap megfordulsz, akkor sehol nem fogsz.

Nem fog nő odamenni hozzád, hogy szia mostantól én leszek a barátnőd.

2024. jan. 15. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:

2# ?

Szerintem valakivel keversz. Lehet többen is vagyunk akik ilyen kérdést teszünk fel. Én ezt most tettem fel előszőr.

Kertészkedés, honvédelem, politika, túrázás, állatok, lakásfelújítás azok a témák melyekben kérdéseket szoktam írni vagy válaszolok.

2024. jan. 15. 15:06
 4/6 anonim válasza:
Akkor szólít le egy csajt, hogy pl nincs kedved velem kifesteni a lakásomat majd festés közben össze jöttök.
2024. jan. 15. 15:10
 5/6 A kérdező kommentje:

4# Pont most keresek festőt. :)

Egy festő nő is jó lenne.

2024. jan. 15. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
sehol senki?
2024. febr. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!