Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet találni ilyen nőt?

Hol lehet találni ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Akinek nincs gyereke, nálam idősebb tehát ilyen 37-44 év körüli. Szingli de lehet tőle tanulni, akár kapcsolatot kialakítani,.élményeket szerezni. Es stb

Nem volt még soha barátnőm de arra rájöttem hogy az idősebb nőket kedvelem valamiért. Viszont egyetlen egy nő volt akibe szerelmes voltam az is 13 volt nálam idősebb tudott főzni is meg minden, viszont kiderült róla hogy.. lehúz férfiakat meg engem is csak lehúzott.

Soha nem volt barátnőm és így telik el meg telt el a fiatal korom.

Mit csináljak? Barátaim sincsenek és beszélgető társaim sem.

31/f

júl. 23. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de te nem vagy normális...
júl. 23. 13:12
 12/21 anonim válasza:
Miért gond, ha van gyereke? Sok nőnek 37 évesen már nem olyan kicsi a gyereke. Vagy pár éven belül kirepül otthonról. Az már sok vizet nem zavar.
júl. 23. 13:20
 13/21 anonim válasza:

Hát ha nekem 6 év korkülönbségre azt mondaná valaki, hogy idősebb nő... nálam minimum 20 évvel idősebb, akit idősebbnek mondok. Ez off. Kicsit olyan, mintha a másik kora miatt lennének abból fakadó elvárásaid.

Meg ez a főzös komment is...

júl. 23. 13:35
 14/21 anonim válasza:
LOL! Tudott főzni. :D Pótanyucit keresel?
júl. 23. 14:01
 15/21 anonim válasza:
En pl. megfelelek a leirasodnak, de mierz is akarnek barmit toled? Tul fiatal, nem volt kapcsolata, tarsasaga sincs stb... valahogy semmi vonzot nem irtal magadrol. Nem fognak a negyvenes szinglik radcuppani itt, mint gyongytyuk a takonyra.
júl. 23. 16:54
 16/21 A kérdező kommentje:
15-os. Talán azért mert mindenkinek szüksége van egy társra. Tudom hogy a nők 90%-nak irreálisan magasak az elvárásai egy férfival szemben. De amilyen világot élünk mostanság akár az anyagi akár érzelmi akár bármilyen dologgal kapcsolatosan az embernek szüksége van a "másik felére".
júl. 23. 18:28
 17/21 anonim válasza:
Nem az a másik feled, aki lehúz, átver és becsap meg hazudozik.. Hanem az, aki épít, motivál, melletted áll a nehéz helyzetekben. Legalábbis szerintem.
júl. 23. 18:39
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es: Szerinted én miről beszélek? Ez a nő aki átvert az első 2 hónapban edesgetett engem hogy mellettem lesz még ez még az. Nem fogok most ebbe belemenni. De akkor már is élnem. Átvert egy nő akit szerettem és nem találok senkit. Az idő még megy. És nagyon egészségtelen hogy lassan 32 évesen soha nem volt barátnőm se testiség se élmények se semmi.
júl. 23. 18:44
 19/21 anonim válasza:
Mégis azon nyűszögsz, hogy olyan nőt nem találsz, mint ő bakker... Most akkor olyan kell, mint ő vagy egy normális nő. Jó lenne eldönteni.
júl. 23. 18:53
 20/21 anonim válasza:

Uhh, ez a komment szamomra annyi sebbol verzik, hogy bele se megyek... Talan csak annyi, hogy egy ilyen altalad leirt koru normalisabb no mar reg nem a romantikus csopogesben el, es a "masik fele" kifelezestol is rosszul van. Mert o magaban is egesz. Az elvarasai meg nem irrealis magasak, de a normalisabb nem is a beka segge ala teszi a mercet, csak mert "benne van mar a korban".

júl. 23. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!