Hol lehet találni ilyen nőt?
Akinek nincs gyereke, nálam idősebb tehát ilyen 37-44 év körüli. Szingli de lehet tőle tanulni, akár kapcsolatot kialakítani,.élményeket szerezni. Es stb
Nem volt még soha barátnőm de arra rájöttem hogy az idősebb nőket kedvelem valamiért. Viszont egyetlen egy nő volt akibe szerelmes voltam az is 13 volt nálam idősebb tudott főzni is meg minden, viszont kiderült róla hogy.. lehúz férfiakat meg engem is csak lehúzott.
Soha nem volt barátnőm és így telik el meg telt el a fiatal korom.
Mit csináljak? Barátaim sincsenek és beszélgető társaim sem.
31/f
Hát ha nekem 6 év korkülönbségre azt mondaná valaki, hogy idősebb nő... nálam minimum 20 évvel idősebb, akit idősebbnek mondok. Ez off. Kicsit olyan, mintha a másik kora miatt lennének abból fakadó elvárásaid.
Meg ez a főzös komment is...
Uhh, ez a komment szamomra annyi sebbol verzik, hogy bele se megyek... Talan csak annyi, hogy egy ilyen altalad leirt koru normalisabb no mar reg nem a romantikus csopogesben el, es a "masik fele" kifelezestol is rosszul van. Mert o magaban is egesz. Az elvarasai meg nem irrealis magasak, de a normalisabb nem is a beka segge ala teszi a mercet, csak mert "benne van mar a korban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!