Hol lehet találni ilyen nőt?
Akinek nincs gyereke, nálam idősebb tehát ilyen 37-44 év körüli. Szingli de lehet tőle tanulni, akár kapcsolatot kialakítani,.élményeket szerezni. Es stb
Nem volt még soha barátnőm de arra rájöttem hogy az idősebb nőket kedvelem valamiért. Viszont egyetlen egy nő volt akibe szerelmes voltam az is 13 volt nálam idősebb tudott főzni is meg minden, viszont kiderült róla hogy.. lehúz férfiakat meg engem is csak lehúzott.
Soha nem volt barátnőm és így telik el meg telt el a fiatal korom.
Mit csináljak? Barátaim sincsenek és beszélgető társaim sem.
31/f
Lehúz... Mit jelentett konkrétan az a lehúzás? Gyanítom, ismét egy sóher sanyi panaszát olvashatjuk, aki szeretne már ingyen szexet és házvezetőnőt, csak fél, hogy olyan nőre akad, aki ne adj isten valamit elvárna cserébe.
Amúgy azt írod, nem volt barátnőd. Akkor a 13 évvel idősebb szerelmed mi volt? Aki lehúzott.
Az ilyen pasik miatt ment el teljesen a maradék kedvem is az ismerkedéstől. Mindegyik a nyamvadt minimálbérét félti, de elvárása az van.
4-es: én meg utálom azokat akik tok az ellentéteket írjak egy anonim fórumon mint aki vagyok.
Úgy húzott le hogy adta nekem a kedvességet meg hogy kedvel meg ezt meg azt csináljuk majd meg voltunk moziban, fürdőben stb..
Mindig mindent nekem kellett fizetnem, a fogászati kezelését fizetnem. És még sorolhatnám.
Szex nem volt. De kiderült róla hogy neki mindennapra jut egy férfi és O ebből él. És később derült ki róla. Pedig korábban dolgozott még anno az echo tévénél is.
Szerettem őt mert tudott főzni meg minden terveztük is a közös dolgokat mégis khasznalt
És a véletlen folytán találtunk egymásra. Tehát még csak nem is úgy hogy ismerkedni akartunk egymással.
Ezért nem fogok találni meg egy ilyet.
Ez nem igaz hogy minden bokorban lehet találni. Az agyamnak tetszett valamiért a stílusa meg maga a természete. Ezért sem tudom feldolgozni hogy kiderült róla hogy prosti vagy hogy atver férfiakat. Én pont nem érdemeltem volna meg tőle.
Nagyon boldog voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!