Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyannal fordulnék hozzátok hogy volt most egy alakulóm egy pár hónapja.

Minden rendben ment azt hittem ő való hozzám a legeslegjobban.

Azonban megkaptam tőle azt, hogy nem szeretne jelenleg párkapcsolatban lenni és szerinte nagyon előre siettünk és lépjünk egy lépést hátra és beszélgessünk csak baráti szinten mert ő ugy érzi az életébe most nem fér bele egy kapcsolat. Viszont azt is mondta hogy szeretne velem beszélni és ha kapcsolata lesz azt mindenképpen velem szeretné. Azonban mégsem keresi a társaságom ma például nem is beszéltünk egy szót sem

Mennyire bizzak abban amit mond? Érdemes várnom vagy csak beetet és inkább engedjem el? Amugy egy nagyon rendes és tisztelettudó srác csak ezt most nem tudom hova tenni

júl. 22. 21:34
 1/6 anonim válasza:
Semennyire ne várj rá. Hogy tudd hova tenni: szívesen parkoltatna, de esze ágában sincs sem felelősséget, sem elköteleződést vállalni. Vagyis nem az a baj, hogy "te nem kellesz", hanem hogy ő nem akar adni semmit. Amint új alakulód lesz, előhúzza a "most már készen állok" kártyát, és nem, nem szabad bedőlni neki.
júl. 22. 21:41
 2/6 anonim válasza:
Ezt a pasik akkor veszik elő, mikor konkrétan tőled nem akarnak párkapcsolatot, de így mellékesen jó vagy unaloműzésnek, meg egosiminek... Ha jön a megfelelő nő, neki nem fog ilyeneket írni, abban biztos lehetsz..
júl. 22. 21:46
 3/6 anonim válasza:
Ebbe nem mennék bele, tartaléknak tart......
júl. 23. 01:38
 4/6 anonim válasza:

Az ex barátnőm ugyanezt hazudja mindenkinek, hogy neki most biztos nem lesz kapcsolata, nem fekszik le senkivel, nincs ideje ilyesmire...stb

Ez a valóságban annyit jelentett, hogy élvezni akarja a szabad flörtölést, következménynélküliséget, elköteleződéstől mentes szexet, nem kell foglalkoznia senkivel, nyugodtan eltűnhet napokra-hetekre.

júl. 23. 09:05
 5/6 anonim válasza:
Mégis mire kéne várnod? Ő egyértelműen megmondta, hogy nem akar kapcsolatot. De meg gondolom, szeretnél. Lépj tovább és ne húzzátok ezt tovább. Most még könnyebb lesz, mintha még jobban belebonyolódnál.
júl. 23. 09:33
 6/6 anonim válasza:
Ezt szerintem felejtsd el. Nem ér annyit, hogy várj rá.
júl. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!