Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
Olyannal fordulnék hozzátok hogy volt most egy alakulóm egy pár hónapja.
Minden rendben ment azt hittem ő való hozzám a legeslegjobban.
Azonban megkaptam tőle azt, hogy nem szeretne jelenleg párkapcsolatban lenni és szerinte nagyon előre siettünk és lépjünk egy lépést hátra és beszélgessünk csak baráti szinten mert ő ugy érzi az életébe most nem fér bele egy kapcsolat. Viszont azt is mondta hogy szeretne velem beszélni és ha kapcsolata lesz azt mindenképpen velem szeretné. Azonban mégsem keresi a társaságom ma például nem is beszéltünk egy szót sem
Mennyire bizzak abban amit mond? Érdemes várnom vagy csak beetet és inkább engedjem el? Amugy egy nagyon rendes és tisztelettudó srác csak ezt most nem tudom hova tenni
Az ex barátnőm ugyanezt hazudja mindenkinek, hogy neki most biztos nem lesz kapcsolata, nem fekszik le senkivel, nincs ideje ilyesmire...stb
Ez a valóságban annyit jelentett, hogy élvezni akarja a szabad flörtölést, következménynélküliséget, elköteleződéstől mentes szexet, nem kell foglalkoznia senkivel, nyugodtan eltűnhet napokra-hetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!