Miert megbizhatatlan az osszes ferfi?
Figyelt kérdés
Az osszes csak jatszaodozik es egyaltalan nem kitartoak. Miert van ez?júl. 21. 16:23
1/18 anonim válasza:
Ez nem igaz ebben a formában. Csak azokra, akikkel dolgod volt. Az okokat pedig ennyiből nehéz feltárni, de mindig két oldala van az érmének.
júl. 21. 16:26
2/18 anonim válasza:
Mert általánosítasz.
júl. 21. 16:58
3/18 anonim válasza:
Ez most olyan minthogy a lányokban nem lehet megbízni. Én se gondolom hogy mind a 4 milliárd lányra igaz, de sajnos eddig ezt tapasztaltam. Ahogy te is kifogtad az olyan fiúkat..
júl. 21. 17:00
4/18 Mad Max2 válasza:
TÚL NAGYOK AZ IGÉNYEID...
Legyen fiatal, magas, jóképű, nagyfarkú, pénzes, papucs.
Ilyen férfi nem igen létezik, de ha ilyet keresel persze hogy egyikkel se vagy megelégedve:)
júl. 21. 17:03
5/18 anonim válasza:
Ismered az összeset?
Lol
júl. 21. 17:03
6/18 anonim válasza:
Nőként írom, hogy nem ilyen az összes. Vannak barom pasik, de szerintem kevesebb az ilyen, csak gondolom a csalódás miatt nem veszed észre
júl. 21. 17:08
7/18 anonim válasza:
Ha valaki mindig a leghülyébbeket választja ki, akkor igen, neki az összes megbízhatatlan lesz.
Az ilyen nők a rendes fickókat észre sem veszik, unalmasnak tartják.
júl. 21. 17:26
8/18 Noren1989 válasza:
Bàzz, aki végigpróbàlta az összeset, az kemény lehet 😂🤡🤡🤡😂🤡😂
júl. 21. 17:36
9/18 acelsziv válasza:
Amiért minden nő k va.
júl. 21. 17:45
10/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az exem lennél. Szóval nálam még nem próbálkoztál. Ezt ne vedd kérlek ajánlatnak.
Azon gondolkozz el, hogy nem biztos, hogy minden pasival van gond, hanem neked jönnek be külsőre olyan pasik akik igazából söpredékek és csak játszanak az érzéseiddel.
júl. 21. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!