A megbízhatatlan emberek miért haragszanak meg, ha elkezded játszani az ő játékukat?
Figyelt kérdés
Késnek 10 perceket a találkozóról, késel te is.
Meg van beszélve a fix program 2 hete, lemondják aznap. Legközelebb eljátszod vele te is.
Ígéri, hogy délután hív és visszajelez, nem keres. Eljátszod ugyan ezt vele.
Megígér valamit, elfelejti. Legközelebb elfelejted te is.
Ha nem akar a kérdésedre válaszolni olvasatlanul hagyja napokig, mikor tudod, hogy minden percben a telefonját nyomkodja. Ugyan ezt teszed te is vele.
Nem egyszeri esetek természetesen! A 2-3. alkalom után elkezdtem felvenni én is a ritmust. Valamiért ez már nem tetszett nekik.
júl. 7. 12:34
1/6 anonim válasza:
Pont ugyanazért, amiért mások is haragszanak ha rendszeresen késel, elfelejted az ígéreteid, stb.
2/6 anonim válasza:
Mert - bár ezt soha, senki előtt nem fogják elismerni, - "felsőrendűbbnek" vélik magukat másoknál. Valamiért abban a tévképzetben élnek az ilyenek, hogy részükről természetesnek vehető és elfogadható, hogy másokat az úri szeszélyük által diktált módon kezelhetnek, annál viszont fontosabbnak érzik a saját egójukat, hogy amiket megtesznek gátlástalanul másokkal, azt velük is megtegyék!
3/6 anonim válasza:
Senki nem szereti, ha szembesítik a hibáival, hülyeségeivel, szerintem ez történhetett itt is. Meg azért elég sokan "nekem mindent, másoknak semmit sem szabad" beállítottságúak.
5/6 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része rühell úgy mond "tükörbenézve szembesülni önmagával". És ide sokszor nem is csak a megbízhatatlan emberek tartoznak.
6/6 anonim válasza:
Mert úgy gondolják hogy te micsoda csicska vagy hozzájuk képest, ha azt akarod, hogy egyáltalán 2 szót is szóljanak hozzád, akkor viselkedj velük behódolóan. És akkor ha nem teszed akkor még annyi hasznod sincs feléjük, nem is beszélnek veled. De ha mondjuk bekerülsz jó társaságba, egyből a nyakadban fognak lihegni és sokkal elnézőbbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!