Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem jön össze a pasizás...

Miért nem jön össze a pasizás nekem?

Figyelt kérdés

Már 2 éve hogy zátonyra futnak a kapcsolataim. Csak egy ideig tartanak, elvesztek mindenkit, de főképp magam miatt, nem tudom hogyan változatassak ezen.

20/L

júl. 17. 22:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Másokat mindig látok, hogy milyen boldogok, vagy hogy el vannak valakivel, nekem meg nincs senkim. Mi a baj velem?
júl. 17. 22:14
 2/14 anonim válasza:
Talán túlzottan üldözöd is ezt a fajta boldogságot.
júl. 17. 22:20
 3/14 anonim válasza:
Irj
júl. 17. 22:22
 4/14 anonim válasza:
Akkor valtoztass magadon. Ennyibol nem derul ki milyen vagy.. tehat reszletesebben ird le mert igy igazabol lof..az egesz. Ha nehezedre esik kiirni a kerdest akkor meg ne ird ki mert igy segiteni se lehet.
júl. 17. 22:26
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát nadjabol.. Akkor ha valaki nemet mond sokáig hagytam a f@szra ha akár valamit vissza jön. Volt aki el is ment volt aki vissza jött. De aztán se tartott sokáig a kapcsolat.

Jelenleg meg én futok az után aki probal le rázni, szavakkal be mesélnek mindent de a tett sehol. Talán túl görcsösen ragaszkodó lettem

júl. 17. 22:40
 6/14 anonim válasza:

Éld az életed, az szexi.

Nem szabad függeni senkitől, először szingliként legyél boldog. Amint ezt eléred, jobban fognak alakulni a kapcsolataid.

(Egyébként azért, mert mindenki szeretné élni az életét egy kapcsolat mellett, nem egy társfüggő barátnőt cipelni.)

35F

júl. 17. 22:55
 7/14 anonim válasza:
5: Túl sokat játszmázol.
júl. 17. 23:45
 8/14 anonim válasza:
8. Szerintem ez bunkóság hogy egyetlen hiba miatt már egyből elitéled.Nyílván sok írni nem tudó ember van itt is de az hogy 1 betűt véletlen elnyomott mert a d és a g elég közel vannak és simán mellé üthetett később meg nem vette észre mielőtt kirakta.
júl. 18. 02:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, igen és köszönöm.

Akikkel eddig beszéltem mind az én szintemen vannak, szóba se állnék olyannal aki nem tud helyesen írni.

Van mikor néha el irok valamit, vagy ékezet nélkül marad, de attól még olvasható. 😃

júl. 18. 06:40
 10/14 anonim válasza:

Sok dolog nem tiszta onnantól, hogy mit keresel, miért ragaszkodsz, mint változtatnál.

Ha szívesen beszélnél, írj, s keressük meg az okát!

júl. 18. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!