Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus/ biszex / queer (...

Leszbikus/ biszex / queer ( igazából mind1) lányok van kedvetek ismerkedni? 20/L

Figyelt kérdés
Igazából azért ide írok mert próbálkoztam társkeresőn is de 90% -ban férfiak jeleztek vissza….

júl. 7. 20:14
 1/6 anonim válasza:
Sajnos itt is a 80% vagy olyan pasi lesz, aki nőnek adja ki magát, vagy olyan pasi, aki nem is próbálkozik a tettetéssel se, mert "Ő olyan hihetetlen szuperhím, hogy kivételként indulhat, egy leszbikus se tud neki ellenállni".
júl. 7. 20:54
 2/6 anonim válasza:
Nekem van kedvem. Btw biztos vannak itt lányok, mert a kérdező és én is itt vagyunk. Egy kérdés alatt olvastam hogy vannak, csak más kategóriákban. Ebbe a kategóriában én sem írok sokszor, inkább átolvasom a kérdéseket. 18L
júl. 7. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:

1/2

Igen sajnos ez kivédhetetlen:(

júl. 7. 21:36
 4/6 anonim válasza:
Szia! :) Én is írtam, bár nem tudom kizáró ok-e, ha még csak 16 vagyok.
júl. 9. 10:45
 5/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz,ha gondolod:)
júl. 16. 14:26
 6/6 Orsolya válasza:
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, nekem is írhattok!
júl. 16. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!