Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok nektek tényleg tetszene...

Lányok nektek tényleg tetszenek a mai perverz undorító rizzek vagy csak nekem gázok?

Figyelt kérdés

Én nem értettem meg még mindig hogy a lányoknak miért jönnek be jobban ezek a szexuális rizzek szerintem undorító

.

17/F

jún. 24. 22:04
 1/9 anonim válasza:
Jézusom ezek a szavak
jún. 24. 22:33
 2/9 anonim válasza:

Igaz #1? Nekem is feláll a szőr a hátamon ezektől...

25 vagyok, de 8 éve még úgy mondtuk, hogy odamentem a lányhoz, aki tetszik és elkértem az elérhetőségét / beszélgettem vele, stb...

Őrület, hogy milyen gagyi kifejezéseket használnak manapság, pedig 25 vagyok...

jún. 24. 22:45
 3/9 anonim válasza:
Annyi ilyen szó van, és a jelentésüket sem tudom sokszor, hogy eszik-e vagy isszák :D
jún. 24. 22:47
 4/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a lányok emiatt jönnének össze valakivel... max a srác merész, vagány kisugárzásuk tetszik
jún. 24. 23:56
 5/9 anonim válasza:
De miért, milyen rizzeket hallasz? Mindig voltak bunkó közeledési kísérletek, legfeljebb másképpen hívták, de mindig voltak normálisak is.
jún. 25. 04:18
 6/9 anonim válasza:

A kérdező egyértelműen nem bír odamenni egy lányhoz se, mert fél, beszari, emiatt nyilván valamilyen hibát keresni kell a rendszerben, hiszen az egója nem bírja elfogadni, hogy esetlegesen vele nincs rendben valami.

Jelen esetben a satnya sorsát a többi társára hárítja és próbálja bemagyarázni magának, hogy a lányok már pedig az idióta ilyen valamikre buknak és normális fiú, mint amilyen Ő maga nem kell nekik.

Ezzel elintézte belül, hogy ne tegyen a fejlődésért és a kisujját se kelljen megmozdítania a változásért.

Nyilván könnyebb keresni egy bűnbakot, legyen az bármilyen kicsi és nevetséges is, mint tenni, hogy más legyen a helyzet.

25F

jún. 25. 11:21
 7/9 anonim válasza:
#6 tökéletesen leírtad az incelek kultúráját:')) Nagyon sajnálom őket, mert szerintem ha a legtöbbjük csak kicsit engedne ebből az elgondolásból és elkezdene dolgozni magán, biztos, hogy találhatna magának barátnőt.
jún. 26. 19:26
 8/9 anonim válasza:

"A kérdező egyértelműen nem bír odamenni egy lányhoz se, mert fél, beszari, emiatt nyilván valamilyen hibát keresni kell a rendszerben, hiszen az egója nem bírja elfogadni, hogy esetlegesen vele nincs rendben valami."

A kerdezorol NULLA infót lehet tudni abban a tekintetben hogy milyen kapcsolata van a lányokkal. Az egész írásod egy kitaláció, tipp a semmire alapozva, túlgondolva...

A mostani fiatalok, fiúk lányok egyaránt gusztustalanul viselkednek ezen a téren. Pont, hogy a kérdező a normálisabb, mivel látja hogy ez a mai viselkedéskultúra az alja szintre ment.

jún. 27. 16:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Pontosan
jún. 27. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!