Lányok nektek tényleg tetszenek a mai perverz undorító rizzek vagy csak nekem gázok?
Én nem értettem meg még mindig hogy a lányoknak miért jönnek be jobban ezek a szexuális rizzek szerintem undorító
.
17/F
Igaz #1? Nekem is feláll a szőr a hátamon ezektől...
25 vagyok, de 8 éve még úgy mondtuk, hogy odamentem a lányhoz, aki tetszik és elkértem az elérhetőségét / beszélgettem vele, stb...
Őrület, hogy milyen gagyi kifejezéseket használnak manapság, pedig 25 vagyok...
A kérdező egyértelműen nem bír odamenni egy lányhoz se, mert fél, beszari, emiatt nyilván valamilyen hibát keresni kell a rendszerben, hiszen az egója nem bírja elfogadni, hogy esetlegesen vele nincs rendben valami.
Jelen esetben a satnya sorsát a többi társára hárítja és próbálja bemagyarázni magának, hogy a lányok már pedig az idióta ilyen valamikre buknak és normális fiú, mint amilyen Ő maga nem kell nekik.
Ezzel elintézte belül, hogy ne tegyen a fejlődésért és a kisujját se kelljen megmozdítania a változásért.
Nyilván könnyebb keresni egy bűnbakot, legyen az bármilyen kicsi és nevetséges is, mint tenni, hogy más legyen a helyzet.
25F
"A kérdező egyértelműen nem bír odamenni egy lányhoz se, mert fél, beszari, emiatt nyilván valamilyen hibát keresni kell a rendszerben, hiszen az egója nem bírja elfogadni, hogy esetlegesen vele nincs rendben valami."
A kerdezorol NULLA infót lehet tudni abban a tekintetben hogy milyen kapcsolata van a lányokkal. Az egész írásod egy kitaláció, tipp a semmire alapozva, túlgondolva...
A mostani fiatalok, fiúk lányok egyaránt gusztustalanul viselkednek ezen a téren. Pont, hogy a kérdező a normálisabb, mivel látja hogy ez a mai viselkedéskultúra az alja szintre ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!