36 éves férfi találhat 27-33 közötti csinos nőt még?
Akkor szögezzük le az elején:
- dagi vagyok
- nincs lakásom meg autóm
- 320 nettót keresek
- legmagasabb végzettségem az érettségi
- gyereket is szeretnék de kimaradok az apai örömökből az sem a világvége
Amit keresek:
- 27-35 közötti gyerektelen önálló nő
- legyen munkahelye és egyedül éljen
- előny ha szereti a macskákat
- vékony testalkatú vagy normál de azért ne egy 160/80 legyen mert az már szexuálisan nem vonzó
Mekkora vesztes szöveg.
Én dagadt vagyok de a csajom legyen baba és eltartani se kelljen.
Egy normális nő sem állna le veled. A kövér pasiknak max annyi az esélyük, hogy pénzelik a barátnőjüket.
Nézzél már szét a világban.
Az pedig, hogy van méret nem számít, nem egy ritkaság és nem és szükséges!
Az a lényeg kinek milyen a mozgása, de te ezt kövéren úgysem tudod :)))
22
Egyelőre itt egy dagadt pasi akar karcsú nőt.
Sajnos nem a magad szintjén keresel. Ez inkább a nőkre jellemző, de most egy férfi példát is láthatunk.
Ennek ellenére osszejohet szerencsével.
29 éves vagyok, gyermektelen egyedülálló nő. Van munkám és egyedül élek. A fizetésem magasabb a tiédnél. Nem vagyok kövér, macskák közül a sphynx-eket szeretem, a többi semleges, inkább kutyás vagyok.
És a leírásod alapján, meg a hozzászólásaid alapján nem lenne nálam esélyed. Ugyanis amíg neked pl a 160/80-as nő nem vonzó szexuálisan, addig te sem vagy vonzó szexuálisan. Legalábbis nekem.
29
Legalja kategória te vagy ha így beszélsz a teljesen átlagos - normális férfiakról a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!