Eljön velem valaki randizni?
Ismerkedni szeretnék, de nem úgy, hogy itt, vagy e-mailben hetekig-hónapokig írogatunk egymásnak, hanem személyesen. Amolyan vakrandiszerűen. Hogy rögtön kiderüljön, szimpatikusak vagyunk-e egymás számára, vagy pontot kell tenni a végére, és továbblépni.
Hogy mire gondolok?
Beülhetnénk valahová egy kávéra, túrázhatnánk a természetben, mehetnénk táncolni, vagy strandra, sétálhatnánk a városban, megnézhetnénk egy kiállítást, vagy múzeumot ..., nagyon sok minden szóba jöhet, a legegyszerűbbtől az extrémig, nyitott vagyok új dolgokra is.
Szóval azt szeretném, ha egy konkrét programmal és időponttal jelentkezne az, aki arra adja a fejét, hogy vakrandizik velem.
A miheztartás végett némi támpont azért szükségeltetik a dologhoz.
40-es nő vagyok, Heves megyében élek. A korosztályomból keresek partnert, 40-50 éves korig, és lehetőleg olyat, aki nem az ország másik végén lakik. Legszívesebben Egerben találkoznék először, de ez nyilván függ az adott programtól. A jövő hét végétől lenne alkalmas számomra.
Nos, elöljáróban ennyit, a többit (rövid egyeztetés után) személyesen.
Köszönöm
Tetszik a kiírásod és szimpatikusnak is tűnsz, bár én még csak 40 vagyok.
Viszont Bp. mellett élek és nem látom értelmét a távkapcsolatnak.
Ha tudnád az igazságot...
Eltűnt a hozzászólásom, de bezzeg a kérdés maradt, amit jelentettem!!
Jól van, úgyis hülyéknek áll a világ, sajnos!
Bye Noé!
9
Eleve te férfi vagy. Nem is értem az 5-ös miért gondolt nőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!