Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnél magadnak egy tökélet...

Szeretnél magadnak egy tökéletes társat?

Figyelt kérdés

Nos, azt szinte biztosan nem ezen kérdésnél fogod meglelni...

Mindenesetre szívesen megismerkednék elsődlegesen társkeresés céljából egy 22-35 év közötti nővel (férfiakkal és transzneműekkel NEM, mivel biztos lesz ilyen felvetés...), aki már kiábrándult az eltűnedező partnerekből, a végtelen hazudozásokból és csak egy játszmák nélküli, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra vágyik egy hasonló hozzáállású, a mai morál töredezett üvegszilánkain defektet kapó, 30-as évei elején járó férfival. Nem hazudom le a csillagokat az égről, bizonyosan ingerszegényebb velem az élet, mint egy "rosszfiúval", cserébe mellettem gyomorgörcs nélkül lehet nyugovóra térni évek múltán is. Már nagyjából kinőttem a mindent elsöprő szerelem vágyát, de még ott pislákol valahol mélyen bennem a remény és én lennék a legboldogabb, ha megtapasztalhatnám/nk.

Ha úgy érzed, hogy a Te utad is erre vezet, jelezd felém és próbáljuk meg közösen végigjárni.

(F)

jún. 19. 12:53
 1/10 anonim válasza:
És úgy gondolod hogy te lennél a tökéletes társ?
jún. 19. 13:02
 2/10 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok vevő, de elismerésem az első mondatért, jót röhögtem :'D
jún. 19. 13:04
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm, hogy elolvastad a szöveget is! Ja, nem ide...

2. Örvendek, hogy okozhattam egy kellemes pillanatot, már megérte felkelni. :D

jún. 19. 13:17
 4/10 anonim válasza:
1-es. Én amúgy igen. Csak még nem tudom, kinek. F
jún. 19. 16:50
 5/10 anonim válasza:
Tökéletes? 😅 Neked aztán van önbizalmad!
jún. 19. 17:21
 6/10 A kérdező kommentje:
5. Ha ez nekem szólt, akkor úgy néz ki, neked sem sikerült a címen túl mást elolvasnod (például a legelső mondatot...)
jún. 19. 18:51
 7/10 anonim válasza:
5# Ezt hiányoljátok belőlünk, nem?
jún. 19. 18:52
 8/10 anonim válasza:

"És úgy gondolod hogy te lennél a tökéletes társ"

Itt mindenki lusta 1 mondatot elolvasni? Nem valami értékes felhozatal..

jún. 19. 19:02
 9/10 anonim válasza:
8# Nem. Csak sajátos értelmezést adunk a kérdésnek. Itt te vagy az egybites versenyző :*
jún. 19. 22:28
 10/10 anonim válasza:
Én igen, de mi köze ennek a kérdés többi részéhez?
jún. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!