Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek ma még igazi tabudönt...

Léteznek ma még igazi tabudöntögető, izgalomért élő-haló csajok, akik szeretnek kilépni a komfortzónájukból a jó élményekért? 34F

Figyelt kérdés

jún. 14. 17:08
 1/8 anonim válasza:
Aha. Itt vagyok. Most élek-halok a Dubai csokiért, amit megcsinálok holnap, akkor is, ha a gatyám rámegy, olyan drága lesz.
jún. 14. 17:34
 2/8 anonim válasza:
Igen, pl. ilyen sziget fesztiválon csak ezek vannak, 20 pasi átjárja őket és az alkohol és okádnak.
jún. 14. 18:53
 3/8 anonim válasza:
Írj néhány példát, mi féle tabudöntögetésre gondolsz te. Mert lehet nem ugyanolyan dolgokra gondolunk.
jún. 14. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
3: néhány dolog 18+-os lenne, így ide nem sorolhatom fel, de általánosan a hozzáállásban, akár kikapcsolódásban is imádom, ha valaki érdekes tud lenni és befogadó érdekes újdonságokra.
jún. 14. 19:19
 5/8 anonim válasza:

Igen.

Itt vagyok én, aki ósdinak tartja azt a tabut, hogy egy férfi ne lehetne lány.

jún. 14. 19:52
 6/8 anonim válasza:
Itt nem hiszem, az itteniek már attól is beszarnak, ha megkérdezed tőlük, hogy hol laknak.
jún. 15. 10:56
 7/8 anonim válasza:
Efféle vagyok, de mondjuk nem r*banckodok, ha esetleg ilyesmit is értettél ez alatt
jún. 15. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
7: nálad mi a r*banckodás szinonimája?
jún. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!