Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék egy kedves, 40-es...

Szeretnék egy kedves, 40-es férfit megismerni, aki nem csak a szexre utazik, hanem vágyik a törődésre. Van itt még ilyen?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, ezt szögezzük le. Van egy kicsi lányom. Az apjával nem, nem fogunk már soha összejönni, mert ugye sokszor ettől tartanak a pasik.

36 éves vagyok és logisztikai cégnél dolgozom home officeban, nyilván a gyerek miatt. Szóval eltartani sem kell. 167cm magas, vállig érő hajú, zöld szemű, átlagos testalkatú, ami valóban ezt takarja, tehát nem egy elhízott valaki vagyok. A kislányommal ketten élünk, rendezett körülmények között. Azt gondolom, minden fontos információt leírtam ahhoz, hogy akit érdeklek ,az rám tudjon írni. Kedves és nem tahó emberek válaszát várom, mert sajnos azért itt ez utóbbiból is akad bőven, de még hiszem, hogy talán, ha mást nem, egy kedves barátra lelek. Oh egyébként a héten költöztünk egy messzebbi városból végül Mosonmagyaróvárra. Ahol éltünk a válás után az egy kertes családi ház volt, most folyik az eladása annak, valamint van egy lakásom ami ki van adva. Szóval nem pótapát keresek, nem olyat aki eltart, mert arra szerencsére nincs szükségem, hanem olyat ,aki elfogadja ezt a felállást és ha más nem barátok leszünk, vagy akár több is. Ha vannak nehéz sorsú hölgyek,lányok, őket is szívesen meghallgatom, néha pár kedves szó sokat segít.

Köszi, ha kultúràltan tudtok írni!

2024. jún. 8. 11:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
6! Azért beszéltem róla mert sokan azt hiszik pót apukát keresek, meg hogy olyan embert aki eltart a gyerekkel.
2024. jún. 8. 12:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Azért osztottam meg ennyi infót, hogy elkerüljem a "mesélj magadról" jellegű üzeneteket. De nem hiszem, hogy bárki egy lakás miatt bevállal egy nőt a gyerekével.
2024. jún. 8. 12:20
 13/25 anonim válasza:

Szerintem még olyan is előfordul,... de sok szélhámos létezik akik kihasználnák hogy te kereső fél vagy és melletted el lesznek majd valami kis keresettel...ha nem munkanélküliként.

Azért vannak normálissak is nehogy elmenjen a kedved...🙂

2024. jún. 8. 12:34
 14/25 anonim válasza:

Miért, egy elhízott valaki ássa el magát?

Ezerszer jobb egy elhízott, jó fej nő, mint egy ilyen maníros, megjátszós tyúk a nyakán egy nyafogó gyerekkel. Kellene a fenének. :D

2024. jún. 8. 12:36
 15/25 A kérdező kommentje:
14! Te se kellenél szóval ebben hasonlítunk 🙂.
2024. jún. 8. 12:38
 16/25 anonim válasza:
Kaptál már privát normális levelet?
2024. jún. 8. 14:04
 17/25 anonim válasza:
EZ EGY KITALÁLT élethelyzet.Én nem ugranék be.A kölyök teli pofával röhög,miközben írnak neki.
2024. jún. 8. 15:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Továbbra sem lehet itt találni hozzám közel lakó embert. 17. Tapsvihar neked,hogy azon balfékek közé tartozol, aki szerint minden kérdés , csak kamu lehet.
2024. jún. 8. 16:19
 19/25 A kérdező kommentje:

14-es állítólag hölgyemény aki valószínűleg el is van hizva, ezért érintette ez az elhízás dolog ilyen mélyen, ezt írta privatba: "Ja, szóval egy kis hisztérika a kölyköd, mint a hülye anyja!

Nyugodj meg bogaram, nem férfi vagyok.

Csak röhögök az ilyen vergődő szerencsétleneken, mint te. Persze, hogy otthagyott a zurad, hát ki tudna elviselni egy ilyen hülye picsát, mint te? :) Egyedül fogsz elsorvadni, aranyom"

2024. jún. 8. 16:21
 20/25 anonim válasza:
Ne bántsd a kérdezőt, szerintem a ritka kivétel közé tartozik aki őszinte itt az oldalon. Ráadásul ha józan ésszel végiggondolod, ki profitálna egy ilyen trollkodással és ugyan mégis mit? Akiről te beszélsz #17 azok többnyire csak 20 L ennyit szoktak ideböfögni, meg esetleg még annyit hogy unatkoznak, és normális empatikus partnert keresnek. Mivel az olyat a legegyszerűbb megszivatni. De ég és föld a különbség.
2024. jún. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!