Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék egy kedves, 40-es...

Szeretnék egy kedves, 40-es férfit megismerni, aki nem csak a szexre utazik, hanem vágyik a törődésre. Van itt még ilyen?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, ezt szögezzük le. Van egy kicsi lányom. Az apjával nem, nem fogunk már soha összejönni, mert ugye sokszor ettől tartanak a pasik.

36 éves vagyok és logisztikai cégnél dolgozom home officeban, nyilván a gyerek miatt. Szóval eltartani sem kell. 167cm magas, vállig érő hajú, zöld szemű, átlagos testalkatú, ami valóban ezt takarja, tehát nem egy elhízott valaki vagyok. A kislányommal ketten élünk, rendezett körülmények között. Azt gondolom, minden fontos információt leírtam ahhoz, hogy akit érdeklek ,az rám tudjon írni. Kedves és nem tahó emberek válaszát várom, mert sajnos azért itt ez utóbbiból is akad bőven, de még hiszem, hogy talán, ha mást nem, egy kedves barátra lelek. Oh egyébként a héten költöztünk egy messzebbi városból végül Mosonmagyaróvárra. Ahol éltünk a válás után az egy kertes családi ház volt, most folyik az eladása annak, valamint van egy lakásom ami ki van adva. Szóval nem pótapát keresek, nem olyat aki eltart, mert arra szerencsére nincs szükségem, hanem olyat ,aki elfogadja ezt a felállást és ha más nem barátok leszünk, vagy akár több is. Ha vannak nehéz sorsú hölgyek,lányok, őket is szívesen meghallgatom, néha pár kedves szó sokat segít.

Köszi, ha kultúràltan tudtok írni!

2024. jún. 8. 11:01
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Annyit esetleg még irj meg publikusan, hogy az ország melyik részén élsz.
2024. jún. 8. 11:14
 2/25 anonim válasza:
Teljesen korrekt. Szimpatikus vagy, csak messze laktok. Mindenesetre hajrá, drukkolok :)
2024. jún. 8. 11:16
 3/25 anonim válasza:
#1 Értsd is meg amit olvasol! Ha nem olvastad, akkor pedig tedd meg, mert írta! Mosonmagyaróvár.
2024. jún. 8. 11:21
 4/25 anonim válasza:

Ez az elmúlt 10 év legjobb és legaranyosabb tarskeresője, amit olvastam! (nem pasi vagyok, csak muszáj volt ezt megjegyeznem!)

Nagyon remélem, hogy sikerül ilyen hozzád illő társat találni, én mindenesetre nagyon drukkolok! 🙏👌

2024. jún. 8. 11:39
 5/25 anonim válasza:
Nekem is nagyon szimpatikusnak és korreknek tűnsz az írásod alapján, korban és élethelyzetben is illenék hozzád. Csak sajnos Bp. melett élek :(
2024. jún. 8. 11:49
 6/25 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de szerintem nem tanácsos az anyagi helyzetedről beszélni senkinek se, pláne nem ennyire nyilvánosan.
2024. jún. 8. 11:49
 7/25 anonim válasza:

Igen kedves és aranyosnak tűnsz,de remélem hogy azért jó az ember ismereted és kitudod szűrni a kihasználóssakat. Sajnos kevés az akivel igazán megérdemelnétek egymást (az eddigiekből)!

Bár korodbeli /F vagyok ,de én nem keresek kapcsolatot esetleg beszélgetni.

Az kívánom hogy találjon rád olyan aki igazán hozzád illik és összecsiszolódva boldogan tudtok élni!

2024. jún. 8. 11:57
 8/25 anonim válasza:

Szimpatikus bemutatkozás, láthatóan komolyan gondolod, talán túl sok információ rólad, a saját érdekedben nem kell mindenkivel ennyit megosztani, csak ha már jobban ismered.

Sajnos messze vagy, sok sikert 😊!

2024. jún. 8. 12:01
 9/25 A kérdező kommentje:
1! Írtam. Mosonmagyaróvár.
2024. jún. 8. 12:16
 10/25 A kérdező kommentje:
4-es 🙂! Kedves vagy, köszönöm!
2024. jún. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!