Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők véleménye szerint szórakoz...

Nők véleménye szerint szórakozóhelyen hogyan kellene megismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Beszélni korlátozottan lehet. Valami tipp vagy ötlet? Hogyan szeretnétek? Főleg ha csapatban vannak a hölgyek, mert ugye egyedül nem szoktak bulizni.
máj. 31. 11:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

Azt el tudom mondani, hogyan NE tedd. A múltkor bulizni voltam egy barátnőmmel és egy fiúbarátommal. Épp az utolsó kör mosdóra mentünk, mielőtt hazaindultunk volna, ekkor majdnem nekem esett egy srác, hogy "szia nagyon tetszel megadod az instád?" Kicsit részeg voltam még és annyira ledöbbentem, hogy csak annyit tudtam kinyögni, nincs instám, bocsi, most mennem kell. Sajnáltam őt, de az instám privát, nem fogom megosztani egy vadidegennel, hogy mindent megtudjon rólam és ott írogasson, csak mert nem mer élőben beszélgetni... a haverom mondta is, hogy "nem az, hogy meghívna egy kólára, az instát kérte el..." Ha meghív egy kólára, lehet elfogadom, beszélgetünk, és ha úgy érzem, nem lesz belőle baj, megadom neki az instám. Ez így creepy. Ráadásul na, úgyis élőben fog kiderülni, érdemes-e ismerkedni. Az számomra nem vonzó, hogy tökrészegen odalök egy haverod hozzám, és elkéred az instámat, hogy majd a profilkép biztos nyugalmából írogass nekem, ahol nem látlak és azt se tudom, hogy nézel ki, mert csak sötétben láttalak...

Szóval, tanulság: szedd össze a bátorságod, menj oda a lányhoz, legyél kedves és udvarias, hívd meg egy italra és próbálj vele beszélgetni! Ha nemet mond, azt pedig nem kell magadra venni, simán lehet a körülmények utasít vissza! (nincs jól, fáradt, nem józan, tetszik neki valaki, épp csalódott valakiben, összeveszett az anyjával, stb) Nem gáz, ha társaságban mész oda valakihez, csak legyél laza. Ha az segít, igyál egy kicsit, de ne sokat, mert az csak rontani fog a helyzeten.

Egyszer volt egy kb 10 évvel idősebb srác, aki odajött hozzánk a barátnőimmel, lazán, mosolyogva jött oda, és amikor elküldtük, hogy idősebb (19-29 nekünk sok lett volna) akkor is tök jó fej volt, hogy haha, még soha nem koppintottak le ilyen gyorsan, viccelődtünk egy sort a korunkkal, aztán elment.

Amúgy a fentiek közül nem hiszem, hogy bármelyiket nő írta volna... Remélem, ez a sztori kicsit segített! Tudom, hogy nehéz elengedni magad, de se fiú, se lány nem szeret görcsös, stresszes emberekkel lenni.

júl. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!