Szeretnék már tényleg komolyan ismerkedni. Van még remény?
Írtam már ki kérdést, de olyanok írogattak napokig, akikre már bánom, hogy az idom pazaroltam.
Igen, Győr-Sopron megyében élek, szóval ezt számolja bele az üzenetébe az, aki ír. Még hiszem, hogy 36 évesen is van esély....
és miért nem te irsz rá pasikra, kezdeményezel, bárhol? :P sokkal nagyobb az esélye hogy normalisat fogsz ki ezt elhiheted, többségben az olyen pasik a kezdeményezők mint amilyet el szeretnél kerülni.
ebben a kategoriában meg nem ne számits sikerre, akikett keresel nem ezt olvassák. bár lehet több jelentkeződ lesz mint egy férfinak
hát akkor meg sült galambot vársz a szádba repülni, szóval igy sokkal kevesebb az esélye hogy olyan talál rád aki okés lesz neked. de ha neked igy jo akkor nekem is, csak utana majd siránkozol. mikor tenni is tudnál érte.
de nem is muszáj irkálj, a valóságban is lehet ám kezdeményezni.
utána meg az a baj, hogy minden pasi kezdeményezni akar nálad....
mikor lesz már neked is.
Jaj akkor kössünk bele abba is ,hogy nem Győr -Moson -Sopron megye ,hanem VÁRMEGYE 🤦, te meg ezt nem tudod leírni. Hidd el akik itt élnek, Győr-Sopron megyét használnak meghatározàsként. Ahogy pl Borsodban sem írják ki, mert hosszú. De amikor nincs más érv amin fenn lehet akarni akkor jön az ilyen 😅.
Amúgy senkinek nem kötelező ramirni. Ahogy nekem sem senkire. Aki akar ír, aki nem az nem. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!