Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednék... Te ismerkednél?

Ismerkednék... Te ismerkednél?

Figyelt kérdés

41 éves független férfi keres, 26-46 éves független gyermektelen ismerkedni vágyó nőt. Bp és K-E előnyben.

(Hülyék kíméljenek!)

2024. máj. 27. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim válasza:

Az "K-E" rövidítése a következő kifejezésekre is utalhat:

- Közép-Európa

- Közép-Európai

- Közép-Európai régió

- Közép-Európai egyetem

- Kék-Engelhard

- Kabanardi-Espinosa

- Katarina-Esther

- Kb-Eredivisie

- K&A Engineering & Consulting

- Krisna Engineering

- Kanoniere-Ecke

- Komitteeen Kyltsamt Egent

- Krisenstab Energiesteinkauf

- Karadzic-Erben.

- Kadet Evangelisti

Az "K-E" rövidítése a konkrét összefüggésben változhat, azért fontos tudni az adott kontextust a pontos értelmezéshez.

2024. máj. 29. 18:03
 42/76 A kérdező kommentje:

Legyen Katarina-Esther!

A jól tippelők között kisorsolunk egy exkluzív utat Kőbánya-kispEstig.

2024. máj. 29. 20:11
 43/76 anonim válasza:

Vicces vagy Kérdező, én szeretnék ismerkedni olyannal, akinek humora is van.

Független, budapesti, 40/165/57.

2024. máj. 29. 20:59
 44/76 A kérdező kommentje:
Nekem nincs humorom.
2024. máj. 29. 22:53
 45/76 anonim válasza:
Akkor ne írj, mert nem kell olyan pasi, akinek nincs humora. Sajnálom. A paraméterek zavarnak, úgy veszem észre. Miért nem írod ki kerek perec?
2024. máj. 30. 00:25
 46/76 anonim válasza:

Tényleg fura, mert a kérdésben 26-46 közötti kortartomány szerepel, ráadásul 57 kg is teljesen korrekt, vékony testalkat, a 165 centivel se hiszem, hogy túl sok férfinek lenne problémája, és feltételezem jól szituált, anyagilag is független 40-es nő vagy. Semmi gond nincsen a paramétereiddel szerintem, max. a 40 riaszt el egyeseket. De ha nem kell, hát nem kell 🤷‍♂️

Bár nem szeretek látatlanban ítélkezni, nem vesztettél sokat, mert a válaszai alapján elég cinikusnak tűnik a kérdező, kb. meg se lehet nyikkanni, mert rögtön érkezik valami cinikus válasz. Függetlenül attól, hogy én is frászt kapnék, ha előre tudnám, hogy egyesek úgyis szét fogják trollkodni a társkeresési kérdésem. De szerencsére nem szorulok rá a GyK-ra, nagyon nem irigylem azokat, akik igen, mert nem működnek náluk a társkeresők 😕 El nem tudom képzelni, hogy lehet ilyen körülmények között (látatlanban) ismerkedni, folyton csatát vívni trollokkal, kezelni a sértő válaszokat, stb.

2024. máj. 30. 01:31
 47/76 A kérdező kommentje:

45 szuper paramétereid vannak.

46 ha összefutunk eszünk egy fagyit.

2024. máj. 30. 07:21
 48/76 anonim válasza:
Köszönöm #46! #45 vagyok. Ez egy kamu kérdés. Unatkozik szegény. Nem haragszom rá, csak sajnálom. Nagy baj lehet családilag, ha ilyen nárcisztikus lett. Nem is merem javasolni neki a pszichológust...
2024. máj. 30. 10:27
 49/76 anonim válasza:

"Nem zavarnak a paramétereid!

Biztos csinos, vonzó vagy!

Ki kell Neked?"

Köszönni tudni kellene. Kérlek, keress mást. Köszönöm.

2024. máj. 30. 10:37
 50/76 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok!😁😘
2024. máj. 30. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!