Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek a társkereső...

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Való élet, vagy pedig online ismerkedést preferáljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves, férfi.

Világ életemben azt az elvet vallottam, hogy a szerelmet nem kell keresni, majd jön, amikor jönnie kell. De rájöttem, hogy ez nem feltétlen igaz. Egyrészt azért, mert közel 99,9% az esély arra, hogy egy lány nem fog kezdeményezni.

Önbizalomhiányos voltam, kövér, ez megváltozott, edzeni járok (komolyan is veszem, verseny is van tervben), de valahogy mégsem érzem az igazinak az ismerkedést. Mások elmondása szerint jóképű vagyok, bár viszonylag alacsony, és azért valljuk be, abban a korosztályban, ahol vagyok, sajnos nagyon sok lány magasság alapján szelektál és emiatt nem vesznek észre (szó szerint, haha:D) a lányok. (nevetségesnek tartom, de valóban így van, én sem hittem el elsőre.. :D Nem gnóm vagyok vagy ilyesmi, jobb napjaimon azért súrolom a 171 centimétert.)

Igényes vagyok, adok magamra (tiszta ruhák, fodrász, óra, nyaklánc, sportos fizikum, jó illat), szóval még azt se lehet mondani, hogy elhanyagolom magam.

A kérdés lényegi része:

Hol ismerkedjek?

Nyilván 2 opció van, a való élet, és az online közeg.

Félre ne értsétek, nem ismerkedtem sokat eddig. Pár lányhoz élőben már odamentem, mert úgy gondoltam, hogy meg kell próbálnom. Pl.: szemkontaktus/mosoly miatt. Mindenkinél kiderült, hogy barátja van. Szóval nem egyértelműek a jelek + manapság ha odamész valakihez egyáltalán nem nyitott.

Online nem érzem annyira személyesnek, viszont jobb ötletnek tartom olyan szempontból, hogy a 2 fél közvetlenebb/bátrabb tud lenni. Pl egy introveltáltabb embernek az online ismerkedés szerintem nagy segítség. Itt a probléma az, hogy vagy nem írnak vissza (mert ugye barátjuk van), vagy, ha igen, akkor kivétel nélkül nem tudnak kommunikálni.

Nem szeretek kihallgatósdit játszani. A legtöbb lány annyira kommunikatív, mint egy piros gumilabda. (nyilván fiúknál is lehet ilyen, csak mivel fiúkkal nem ismerkedem, így erről nem tudok nyilatkozni).

Itt sem próbálkoztam sok lánynál, de nagyon ritka az, ha valaki kommunikatív, érdeklődik. Én pedig kifejezetten az a típus vagyok, aki szeret beszélni. (ez lehet már leesett mindenkinek, mert ezt a kérdést is megtudtam volna fogalmazni 3 mondatból.)

Én pedig fontosnak tartom a kommunikációt, tehát, ha egy lány nem érdeklődik, vagy 1 szavas válaszokat ad, abból azért le lehet szűrni, hogy csak az egóját növelem, de valójában nincs kedve hozzám, hiába visszaírt..

Szóval van mindkét oldalon jó és rossz.

DE

Még társkeresőn nem próbálkoztam. Ez annyiban lenne másabb, hogy itt egyértelműek a dolgok. Mindenki azért van fent, mert ismerkedni szeretne. Nincs az, mint a való életben, hogy vagy van barátja, vagy nincs. (jó, itt is előfordulhat, hogy valaki párkapcsolat mellett van fent társkeresőn, de ez már egy teljesen már téma..)

Az itteni negatívum: Tudjuk nagyon jól, hogy a társkeresők szerintem 75-80%-a férfiakból áll. Nem véletlenül. Egy nőnek nincs szüksége arra, hogy keressen, mert általában mindig "akad" valaki. Egy igénytelen, csúnya lánynak is halomra vannak az engedélykérései.

Tehát: ha nem vagy 10/10-es pali, komoly egzisztenciával, akkor esélyed nincs matchre (legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják így haveri körben, akik használtak már ilyen appot), vagy, ha igen, akkor pár üzenetváltás után azonnal ghostingolnak. Nyilván vannak kivételek, de nagy átlagban szerintem a fentebb írtak igazak.

Mi a véleményetek a társkereső appokról? Tényleg olyan ördöktől valóak, ahogy mondják, vagy azért el lehet beszélgetni ott normálisan?

máj. 26. 19:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ugyan ezen a véleményen vagyok, épp ezért nem is leszek fent társkeresőkön.

Bulizni nem járok, majd a kondiban ha úgy adódik a helyzet lehet próbálkozok. Nem hajt a tatár, elsősorban magamra fókuszálok és ha így jön valaki, nem leszek ellenére.

máj. 29. 13:30
 12/12 anonim válasza:
Itt
jún. 16. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!