Lányok/Nők, Hogyan lehet levenni egy Nőt a lábáról?
Kezdj el vele beszélgetni. Ha gondolod írj rá, beszéltek egy jót majd hívd el randira. Ezt mi lányok nagyon szeretjük. Szépen lazán, ne izgulj. Nem szabad túl gondolni, mert akkor jössz ki belőle rosszul.
Pro tipp:
Vigyed el a hölgyet egy étterembe, vagy egy cukiba . Menjetek el egy jót sétálni, naplementét nézni .
Randira vigyél egy szép virágcsokrot illetve/vagy egy fincsi tábla csokit . Ja és a legfontosabb, hogy a fiúnak illik állni a költségeket .
Hajrá nagyon szurkolok !! Ne félj! Légy férfi!
Első, köszönöm szépen a válaszod .
Második, nem vagy vicces.Ennél bénább viccet régen hallottam már..
1. vagyok :
Menj oda nyugodtan hozzá és kérdezd meg, hogy van e kedve beszélni . Kérd el az instáját vagy fb-ját vagy snapét. Aztán aznap írj rá , és kérdezd meg hogy van meg ilyenek. De a lényeg, hogy ne faggassad, mert az taszító eléggé.
Mindenekelőtt:
ha a lánynak van barátja, vagy esetleg alakulója akkor engedd el. ( ezért is jó, ha elkéred az instáját , mert ilyenkor két opció van , az egyik ha megadja . A másik meg ha mondja hogy van barátja vagy alakulója .)
Rajtad a világszeme ! Majd írd meg, hogy ment
Szerintem lányként te nagyon nem tudod hogy kell csajozni...
"Menj oda nyugodtan hozzá és kérdezd meg, hogy van e kedve beszélni"
Ez pl. tuti veszett ügy lenne...
"Szia, van kedved beszélni? Igen? Megadod a snapedet?"
Ez ilyen általános iskolás beszélgetésnek hangzik.
1-es, töltsd le a tindert, egy átlagos fiút rakj be, és próbáld meg ezek hogy működnek, ha csajokkal beszélsz...
Na mer te aztán tudod .Tinder xd. Hát kb ezen a szinten vagy.
,, egy átlagos fiút rakj be, és próbáld meg ezek hogy működnek, ha csajokkal beszélsz” .
Te amúgy melyik dimenzióba élsz?
Szerintem a kérdező nincs olyan alacsony szinten amilyenen te vagy.
XD
Én nem tinderezek, de ott vannak az átlagemberek, és az átlagos csajok.
Én tudom, mert férfi vagyok, és volt már dolgom átlagos lányokkal... Veled ellentétben... A nők nem igazán tudják kívülről vizsgálni, hogy kell egy nőt felszedni, ezért szerintem sosem fognak tudni jó tanácsokat sem adni.
Azon kívül semmit nem tudtál mondani, hogy alacsony szinten vagyok, de pont erről beszélek. Hogy tudnál egy csajozós tanácsot adni, ha még ebbe a beszélgetésben sem tudsz érvelni semmit... Itt az élő bizonyíték, hogy nem helytállóak amiket írsz, gondolom majd megint fogsz valami érzelmi üres dumát nyomni, és az életben nem fogod fel hogy már rég bizonyítottad azt, amit épp rólad mondok...
Ma szinte sehogy.
Max, ha fizikailag elgáncsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!