Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi tévő legyek?

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Egy 26 éves férfi vagyok ezt magamnak is köszönhetem hogy el híztam ez tény,150 kiló voltam pár hónapja leadtam egy jó 20 kilót amióta fizikai munkát végzek,de legalább egy 100 kilora le kéne menni de végülis aki szeret nem a külső dolgokra megy hanem elfogad olyannak amilyen vagyok,volt barátnőm de nem tartott sokáig egyéb okok miatt egyik fél hónap a másik 2 hét, interneten ismertem meg őket is de valahogy mostanában senkivel sem sikerül párkapcsolatot kialakítani, vissza utasitanak vagy nem válaszolnak, lehet én nem keresek olyan nőt aki tényleg hozzám való lenne nagyok az elvárásaim és emiatt stb,de engem már frusztrál annyira hogy képes voltam már rosszlányokon nézni magamnak egy kis kalandot pénzért, igaz azt csak egyszer kellett fizetni de letudtuk a dolgot aztán annyi,hosszú távon csak erre pénzt kidobni felesleges de a kényszer nagy úr,nekem nem csak a szexuális vágy miatt kéne hanem hogy jóban rosszban kitartson mellettem és szeressen,akivel eggyüt meg tudjuk oldani a dolgokat,azért nagyjából otthon legyen a konyhában is ...de nehéz manapság egy ilyen nőt találni,de nagyon bánt hogy nem sikerül senkit felszedni,azon gondolkozok jó lenne elmenni szórakozó helyre buliba,viszont nem nagyon szeretek lemenni ilyen helyekre a felesleges balhék miatt,mert vannak ott olyanok akik nem tudják részegen merre vannak arccal és nem akarok ilyenek miatt rendőrségre járni,pedig egy próbát megérne lenézi hátha akadna reggelig egy csajszi a horogra.

Ti mit tennétek vagy tanácsolnátok ilyen helyzetben?

máj. 23. 16:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
Neked nem no kell, hanem egy haztartasi robot aki foz, mos, takarit rad es neha szexel is veled
máj. 25. 03:58
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 ne keverj össze magaddal a felfújhatós guminőket meg a robot sex babákat meghagyom a te fajtádnak ... azok nem adnak szeretett törődést stb igaz annyiban jó nem szol vissza 😀 viszont egy jót beszélgetni se tudsz akkor vele ☝🏽 de ebből regény tudnék írni a te besavanyodott fejed úgyse fogja fel mi is van egy másik ember szívében
máj. 25. 10:06
 13/14 anonim válasza:
Én nem vagyok kövér és van csajom
máj. 25. 10:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Majd nem lesz 🤣 aztán majd fordítva lesz a mondat én nem vagyok sovány és van csajom 😎☝🏾
máj. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!