Van olyan NŐ, akit ilyen kattosan is érdekelnék?
Tudom, hogy defektesen a kerék sem gurul és azt is biztosra veszem, hogy a válaszok 99%-a a "nem, maradj egyedül, incel lúzer 'csög" színvonalú lesz, én viszont a maradék 1%-ot keresem, akinek felkeltem az érdeklődését a hiányosságaimmal együtt. Kizárólag (gyárilag) NŐ érdekel, a 20-35-ös korosztályból (+/- 1-2 év), párkapcsolati célzattal, rég kinőttem a játszadozásból.
Amit tudok nyújtani:
(- gumiszalag...)
- alapvető sablontulajdonságok összelegózott kis kupaca (empátia, gondoskodás, jóindulat, kedvesség, képzelj el egy okleveles jófiút, na, az mind illik rám - jó is, rossz is SAJNOS)
- Krisztusi kornyi élettapasztalat (de az elég tömény, mondhatni balkáni)
- 170pár centi, két lábon járó szerencsecsomag
- (szar, de) humor
- soha a büdös életben nem ittam alkoholt, de még egy szál cigit sem szívtam el, továbbá a droggal is csak a Wikipédián találkoztam (magamtól vagyok így ilyen idióta)
- főbb skilljeim (?!): szinte bárhol képes vagyok élni és megélni, előttem nincs olyan, hogy távolság, bárhova el tudok menni (mármint lábbal is akár), az idiótaságaimon tudok többedmagammal a legjobbat derülni, viszonylag kreatív vagyok, így mellettem nemigen lesznek unalmasak a hétköznapok, ráadásul olyanok a munkáim, amiket bárhol elvégezhetek, így nincs rajtam póráz semmilyen irányból. Ja, meg még biztos van valami, de ezzel elérkeztünk a hiányosságaimhoz:
- Irtó rossz a memóriám és mellé még szétszórt is vagyok, így előfordul, hogy Jóanyám mellett is elsétálok köszönés nélkül az utcán
- nem szeretem a tömeget, így ritkán megyek emberek közé
- a gyerekeket még kevésbé, így közéjük meg még ritkábban (cserébe bármilyen állatot elfogadok a malamuttól a tücsökig)
- már magától a "randi" szótól is lever a víz, nálam a találkozó vagy aktív, vagy semmilyen
- kifejezetten szarul érzem magam ebben az egyre elbaszottabb világban, így igyekszem minél többet a természetben, vagy csendes helyen lenni, ami azt jelenti, hogy velem a shoppingolás, koncertezés, vagy színházba járás nem annyira opció (utóbbihoz még műveletlen is vagyok, szóval +1 hiányosság)
- önbizalmam a béka segge alatt keresendő (és erre az elmúlt évek rátettek egy lapáttal)
- mint a mellékelt ábra mutatja, hajlamos vagyok a szófosásra, ezért (is) meg leszek szólva.
Van még bennem jó és rossz is, teljesen kiadni magam nem szeretném, legyen ez egy szedett-vedett trailer. A hulladék filmet is megnézik páran, talán egy embernek még a tetszését is elnyeri, erre játszom én is. Ha végigolvastad és úgy érzed, meg tudnál a fentiekkel barátkozni, írj itt, vagy privátban.
24 Mivel azt lehet nyújtani, így azt mindenképpen tudom én is.
Vehetjük amolyan szűrőnek is. Akinek nem esik le elsőre, az másodjára már agyvérzést fog kapni a (t)humoromtól.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
De még mindig cuki vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!