Szeretnék 35 és 47 év közötti férfiakat megismeri. Lehet?
Figyelt kérdés
Azért ezt a korosztályt, mert én is 35 éves nő vagyok. Igazából komolyabb kapcsolatot keresek, de nem szeretnék most úgy érzem összeköltözni és hasonlók. Esetleg ha minden nagyon jó, majd akkor. Első sorban komoly kapcsolat érdekel,Pestről,de meghallgatok bármit, de nem írok rá senkire, és privát üzeneteket várok. Köszönöm!2024. máj. 19. 11:28
1/5 anonim válasza:
Nem a pár nappal ezelőtti "privát üzeneteket várok" vagy? Mert akkor sok sikert ismét...
2024. máj. 19. 11:51
2/5 anonim válasza:
Tuti ő az.
2024. máj. 19. 13:38
3/5 anonim válasza:
Írnék, csak nem tudom, nem beszéltem-e már a kérdezővel.
2024. máj. 19. 13:55
4/5 anonim válasza:
Nahát, akkor megfogadta az egyik tanácsomat és levitte a 40+os életkor elvárást 35-re? Igazán megtisztelő. Bár az unalmukban otthagyós vs izgalmas téma de olyankor ő maga tiltogatja le így 1-1 napnál tovább senki nem marad dilemmát még mindig nem sikerült feloldani :D Na nem baj majd jön egy másik "válaszoló" aki kioktat és leoltogat rendes válasz helyett ismét.
2024. máj. 19. 14:04
5/5 anonim válasza:
Ne vegyétek komolyan, csak egy ugyan olyan szélhámos femcel,mint a többi.
2024. máj. 19. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!