Lehet itt a gyakorin az életben ismerkedni ?
24F éves vagyok. Enyhe Autista vagyok! Szlovákiában élek vidéken. Sajnos az ismerkedés nagyon nehezen megy nekem élőben! Lehet hogy azért van mert még nem találtam meg a megfelelő barátokat vagy haverokat. A környezetemben inkább csak sima haverok voltak az életemben de igazi barátságot egyikükkel se nem alakult mert a társaságban amiben voltam rafinált kétszínű beképzeltek voltak. Nem el fogadó emberek voltak és soha nem szóltak nekem hogy menjek velük szórakozni moziban stb szóval nem megfelelő társaság volt az életemben , de akkor még valahogy tudtam beszélgetni gyerekként élőben de mivel hogy soha nem találtam meg a megfelelő társadalmat nálam csak fokozodot aza dolog hogy nagyon nehezen megy nekem az ismerkedés személyesen elég sok idő telt el azóta rosszabb lett. Így hát barátnőm se még nem volt soha. Itt a gyakorin 4 barátot találtam csak sajnos messziről így hát nem tudok találkozni velek személyesen, csak neten tudok velek tartani a kapcsolatot, interneten valahogy könnyeben tudok írásban kifejezni magam még ha hibásan írok akkor is. Ha neten megismerem valakit fokozatosan akkor azzal a személye élőben már tudnák beszélni, ha előtte interneten ismerkedek és aztán élőben is találkozni. Hozzá teszem neten se nem minden napi az ismerkedés és ugyan úgy nem egyszerű de azért nekem mégis kicsit könnyebb írásban. Most azért írtam ki a kérdést mert itt a gyakorin szeretném
találni egy barátnőt is aki el fogad olyanak amilyen vagyok és őszinte és szép meg aki úgy szintén meg szeretne engem ismerni és megtalálna bennem azta férfit, mint én benne a nőt. Szeretem a filmeket meséket, zenét sok félét, utazni ha adódik rá lehetőség, szeretek sétálni kint a jó időben, szeretek biciklizni, szeretek olvasni unalomsagbol, és szeretek tornázni.
Sajnos itt nagyon kicsi az esély rá
Ez a saját tapasztalatom
Rafinált, kétszínű, beképzelt, nem elfogadó, ezeket emeleted ki a korábbi élő rossz tapasztalataidból. Hát van egy rossz hírem, az itteni nőanyag nagyon rossz, és tele van ilyen alakokkal pont amiket írsz.
Aztán azt írod hogy fogadjon el olyannak amilyen vagy, na most a másik probléma meg pontosan ez. Amelyik itteni nő épp nem is lenne beképzelt, kétszínű vagy rafinált, azoknak is hatalmas és irreális elvárásaik lesznek. És hogy még rosszabb legyen a helyzet, sokszor még csak nem is tudatja, hanem annak hiányán fog majd hirtelen lenézni megutálni és ghostingolni, még ha eleinte minden jól is ment.
Érdemes lenne más platformon nézelődnöd. Esetleg kifejezetten enyhe autisták között, és ezt most nem leszólásból mondom hanem tényleg jó tanácsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!