Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék megismerni olyan...

Szeretnék megismerni olyan férfit, aki nem csak egy napig érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Sajnos ismét belefutottam itt egy olyan pasiba, aki tök normális volt, aznap este mikor beszélgetni kezdtünk. Aztán másnap azzal jött, hogy "túl jó vagyok hozzá" 🤣. És leràzott.

Én 36 éves nő vagyok és tényleg nincs itt olyan férfi, aki egy este után is folytatná az ismerkedést és 40 év feletti? Nem írok rá senkire, ezt most leszögezném.

2024. máj. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a válogatos témát. Nem a külső a lényeg. A kor sem, nyilván huszonêvesekkel nem ismerkedem, mert nem ugyanazt keressük. Na de már unalmas a sok hülyét olvasni itt ,úgyhogy azt hiszem csinálok valami hasznos dolgot a saját házamban (mert hogy még csak nem is a pénz miatt ismerkednék, ahogy páran privátban hitték).
2024. máj. 14. 20:06
 32/44 anonim válasza:

Tehát ha "túlzottan nyomult" valaki akkor az instant tiltást érdemelt. Meg ha nem az van amit te szeretnél az is instant tiltás. Közben meg panaszkodás hogy csak egy napig bírják és eltünnek. Vázolom a nagyon egyszerű férfilogikámmal ami történik: 1. vagy túl száraz neki az egész és megunja és másnap már nem jelentkezik 2. elkezdi számára érdekesebb, izgalmasabb irányba terelni a beszélgetést, te kiakadsz és letiltod, rosszabb esetben talán még le is oltod vagy érzelmileg bántalmazod őt.

Tévednék? Ha igen kérlek javítsd ki hogy hol és miben. Ja és nem, én még nem írtam rád, szóval nem a sértettség beszél belőlem. Pusztán csak próbálom megfejteni az okokat, mert felkeltette az érdeklődésemet ez a rejtély. Igazából pár évvel a becélzott 40-es korcsoportod alatt vagyok, bár tőled idősebb. Dehát az már nem jó, ki lettem zárva én is :)

2024. máj. 14. 20:13
 33/44 anonim válasza:
32. Hú, de unatkozol, hogy itt fejtegeted mások írását. Inkább valami hasznosat csinálnál. Míg te elmélkedsz, lehet a kérdező összejön valakivel, te meg elmélkedhetsz és támadhatod a következő kérdezőt. De ha neked ez kell, hajráű.
2024. máj. 14. 20:18
 34/44 anonim válasza:
33 egyetertek, kicsit túl megkeseredett és kritikus az ember xD
2024. máj. 14. 20:32
 35/44 anonim válasza:
34. Sajnos sokan vannak a gyakorin ilyenek, de kívánom nekik, hogy találják meg a boldogságukat. 33-as voltam.
2024. máj. 14. 20:42
 36/44 anonim válasza:
Te ugyanaz a gyökér vagy és most magadban beszélsz és magadnak helyeselsz, mintha többen lennétek. Elég gáz hogy ennyire hülyének próbálod nézni az embereket. Amúgy meg irónikus unatkozásra hivatkozni miközben random téged nem érintő üzenetre okoskodsz oda 5 percre rá. Téged senki nem kérdezett szóval le lehet kopni. A kérdés a kérdezőnek szólt, és nagyon is jogos kérdés. Várjuk a választ.
2024. máj. 14. 20:48
 37/44 anonim válasza:
Én is kívánom 33-as, de nekik a sok keserűségtől ez nagyon nehéz lesz. :( randiztam már ilyen férfival és nem látta be, hogy fel év pszichoterápia kevés volt neki a Borderlineos feleségevel való válasa után, plusz ő a családi traumáival sem kezdett semmit. Ezeket meg nem lehet egy potenciális partnerre ráhárítani, en sem vállaltam, pedig empatikus vagyok. Úgyhogy elsősorban magának kell akarnia a változást, nem a kapcsolat érdekében, de ez saját döntés kell legyen. Kívánom hogy sikerüljön!
2024. máj. 14. 20:49
 38/44 anonim válasza:
Ja és nem jön össze senkivel, ezt csak egy magadféle hiheti, annyira nonszensz. Ha komolyan hiszed amit mondasz akkor vagy nagyon vakon vagy, vagy a végletekig naív. Vagy csak trollkodsz. Komoly önellentmondásokba keveredett a kérdező, nem véletlen hagyják ott, meg kiderült ő is javába tiltogatja a jónépet. Plusz amit itt már páran kifejtettek hozzáállás és stílus a kérdező által, az is beszédes.
2024. máj. 14. 20:50
 39/44 anonim válasza:
36 en vagyok a 37-es és esküszöm az egy élő öregistenre, hogy 2 külön ember vagyunk. XD HA 2 ember egyetert hogy neked is kellene fejlödni, akkor lehet érdemes lenne elgondolkodnod ezen a saját életed miatt! Téma lezárva reszemről, nem akarok többet offtopicozni.
2024. máj. 14. 20:51
 40/44 anonim válasza:
Jó ez az okoskodás és terelés meg kiselőadás, csak épp egy nagyon fontos ellentmondásról van elterelve vele a figyelem. Amit a 32-es kommentben is fejtegetnek, sok esetben nem is a kérdezőt hagyják ott hanem ő tilt le embereket ha neki valami nem tetszik. Akkor miről is beszélünk?
2024. máj. 14. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!