Szeretnék megismerni olyan férfit, aki nem csak egy napig érdeklődik irántam?
Sajnos ismét belefutottam itt egy olyan pasiba, aki tök normális volt, aznap este mikor beszélgetni kezdtünk. Aztán másnap azzal jött, hogy "túl jó vagyok hozzá" 🤣. És leràzott.
Én 36 éves nő vagyok és tényleg nincs itt olyan férfi, aki egy este után is folytatná az ismerkedést és 40 év feletti? Nem írok rá senkire, ezt most leszögezném.
Ja, nem úgy értetted hogy társkeresőn se írsz senkire? Ott mondjuk szerencsés lenne mert látod az arcát, egyertelműen matcheltek, sok férfi lelkes lesz ha a nő ír előbb. Mondjuk ha velem matchel valaki es 1 nap alatt nem ír rám, akkor dismatchelem. Aki nem ér ra, az nem akar komolyan sajnos tucatnyi csalódás az internet. 10 honapig voltam rajta, találtam párt az eletben, de ennek is szakítás lesz a vége, mert szépen lassan teljesen ellaposodott, 9 hónapja vagyunk együtt és tudom, hogy nem erről kene szóljon. Szóval ha össze is jön egy kapcsolat valakivel, még akkor sem biztos hogy pár hónap után nem hal ki az egesz. :(
Ezért érdemes szerintem nőként is aktìvan próbálkozni.
Kerdezö, nekem se kellenel nyugi, meg ha fizetnenek se...
De valoszinüleg mar a kutyanak nem kellessz ennyi idösen meg ilyen mentalitassal "hogy en vagyok a kis hercegnö,en nem irok senkire"
Szanalmas 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!