30-45 év közötti értelmiségi, értelmes, aktiv meleg férfiak, Ti merre próbálkoztok az ismerkedéssel?
Régebben hallottam ezt a mondatot,de nagyon igaz ..
Mi a három nem létező dolog a világon ?
1. a papok jósága
2. a politikusok igazmondása
3. a melegek tartós, emberi párkapcsolata
Első kettő naponta igazolódik,hogy helytálló a megállapítás. A harmadikban pedig aki már próbált ismerkedni vagy volt párkapcsolata, tudhatja, hogy még több igazság van. Sajnos.
Hát most már én is leginkább itt.
30fm
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Tipikus esete annak, amikor a negatív gondolatai már megszabják az egész életét, sorsát.
Közel 20 éve élünk monogám kapcsolatban. Körülöttünk legalább 5 olyan párt ismerünk, akik több mint 10 éve élnek együtt. A kérdezőnek szorítok, és ne hallgass az 5-ösre! :)
7-es és 8-as: 6-osnak (nekem) miért is? Hol állítottam, hogy nem létezik tartós kapcsolat melegek között?
Egyébként csak van abban valami, hogy aki komolyat keres, azoknak a társkeresőkön lévők 90%-a eleve kuka, a maradékból meg kimazsolázgatni azt, akivel megvan a szikra, és ott is majd csak az n+1-edikkel működik... elveszi az ember kedvét. Nem tagadom, az én hibám is, hogy olyan vagyok, amilyen, és nagyon szűk kör az, akit keresek. De mint mondják, a sztereotípiák és a közhelyek azért vannak, mert igazak, és tartom, hogy még a Romóen is, pláne a Grindren a 90% nem tartósra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!